کپی رایت نرم افزارهای خارجی

رعایت کپی رایت در برنامه نویسی اندروید

با سلام و قبولی طاعات و عبادات. یه برنامه اندروید وجود داره که ساخت روسیه هست و توش عکس هایی از طبیعت وجود داره و خب عکاسانی هستند که این عکس ها رو گرفتن.بعدش نوشته حق کپی رایت محفوظ هست. خب الان سوال من اینه. 1.اگه ما بخوایم از عکس های داخل اون برنامه که توسط عکاسان گرفته شده استفاده کنیم در کانال خودمون آیا باید منبع اون هم ذکر کنیم؟ 2.آیا یا توجه به اینکه این برنامه ساخت روسیه هست آیا باید حق کپی رایت رو رعایت کنیم؟ 3.داخل این برنامه عکس های دختر هم وجود داره،اگه من عکس های طبیعتو که میزارم و منبع هم بنویسم خب شاید کاربرای کانال برن این برنامه رو دانلود کنن و اون عکسا رو ببین،آیا میتونم منبع رو ننویسم با توجه به حق کپی رایت؟ 4.اصلا من اگه این عکسا رو بزارم تو کانال خودم و منبع ننویسم گناهه؟ 5.در چ صورت کار من نقض کپی رایت محسوب میشه؟ مرجع:رهبری لطفا به این سوالات به ترتیب شماره جواب بدید تا متوجه بشم. ممنون. التماس دعا.

حکم استفاده رایگان از نرم افزارهای غیر رایگان خارجی

سلام خدمت همگی
بنده چند سوال داشتم که مدتهاست ذهنمو درگیر خودش کرده
من کامپیوتر خوندم و اگر خدا بخواد در اینده شاید بتونم از این طریق درامد زایی کنم. کاری که میخوام انجام بدم مثل خیلیهای دیگه ارتباط مستقیمی با نرم افزارهای پرکاربرد حال حاضر داره که اکثرا پولی هستن و در خارج از کشور با قیمت زیادی به فروش میرسند. با این وجود برای بخشی از درامد اون جهت کار خیر برنامه ریزی کردم... من سعی کردم به خاطر قیمت بالایی که دارن , برنامه هایی که مشابه و جایگزین رایگانشون پیدا میشه رو بگیرم کافی بود به فرض مثال سرچ کنم (free softwares like (app name... ولی به دلیل اینکه اموزشهای کمتری از این نرم افزارهای جایگزین در فضای وب پیدا میشه و اونم اغلب به زبان انگلیسی هستند واقعیت کارو سخت کرده. حالا سوالات بنده اینجاست:

1_آیا واقعا استفاده رایگان (کرک شده) از نرم افزاری که شرکتهای خارجی تولید کردن و به فروش میگذارند کار درستیه؟ من نظرات مراجع تقلید رو که میخوندم اغلب اشاره کردند که شرکتهایی که ما با کشورشان قرار دادی نداریم اشکالی بابت استفاده از نرم افزارهاشون نداره. به خصوص اگر امریکا و 2تا کشور دیگه باشند. از کجا بدونیم اون شرکت خصوصی نیست و سود به اون شرکت در واقع سود به دولت اون کشور رو در بر داره؟؟
2_علاوه بر استفاده و یادگیری , در آمد زایی از اون نرم افزارها چطور؟ من تا اونجایی که میدونم به عنوان مثال صاحب حق نرم افزار کاربردی فتوشاپ گفته اگر جهت یادگیری استفاده ی رایگان بشه مشکلی نداریم ولی در صورت درآمدزایی راضی نیستیم. ایا فقط به خاطر اینکه اون کشورها اونم دولتهاشون با ما میانه ی خوبی ندارند نباید به حقوق کپی رایتشون احترام بگذاریم؟
از طرفی با خودم گفتم اگر بتونم بعد از استفاده ,در اینده نرم افزارو به صورت قانونی خریداری کنم شاید درست بشه.. ولی دیدم بازم فرقی نمیکنه مثل این میمونه که من بیام بدون اجازه ی طرف خودروی اونو بردارم و روش کار کنم و بعد از اون برم رو طرفو با خبر کنم و بخشی از اون پول رو بهش بدم! هرچقدرم که اون ادم نادرستی باشه(با فرض اینکه مطمئن باشم)
من حقیقتا نمیدونم باید چیکار کنم چون بهترین نرم افزارها قیمت گذاری شده ن و در کشورهایی که حق کپی رایت رعایت میشه استفاده ی رایگان جرم به حساب میاد. درسته که در کشور ما به اون صورت این قانون اجرا نمیشه اما اگر قانونگذاران ما دچار اشتباه شده باشن چطور؟ حتی اگر با دلیل گفته بشه این کار اشتباه هست من یه فکر دیگه میکنم اگرم مانعی بابت سوالاتی که داشتم وجود نداره حقیقتا دوست دارم یک دلیل "قانع کننده" وجود داشته باشه چون هرچی باشه بنده الان در نقطه ای هستم که میتونم انتخاب کنم اما اگر انتخابمو کرده باشم اونم اشتباه باشه این منم که باید جوابگو باشم به قولی هر کی رو توی قبر خودش میذارن!
با تشکر فراوان

کپی رایت نرم افزارهای خارجی و مخالفت شرکتها با سیاستهای کشورشان

با سلام :
من چندی پیش به سوالی در زمینه حق کپی رایت نرم افزارهای خارجی و کسب درآمد آن در داخل کشور با هزینه خرید بسیار پایین آن (یا رایگان:دانلود) اشاره کردم ، می خواستم بدانم با فرض حربی بودن آن کشور ، ممکن است که آن شرکت یا فردی که در آن کشور نرم افزار پولی تولید می کند با سیاست ها و دولت ظالم آن کشور در حال جنگ (چه نرم و چه غیر نرم) مخالف باشد و خواستار رسیدن هیچ گونه آسیبی به کشورهای دیگر نباشد (این مخالفت ممکن است علنی یا غیر علنی باشد).
در این صورت چه حکمی دارد؟
و اینکه چنین حکمی چگونه و با استناد به کدام آیه از قران و یا احادیث معصومین استخراج شده است ؟ (خواهشمند است به احادیث معتبر یا آیاتی که به استفاده از مال کفار حربی اشاره شده است چه در زمان جنگ و غیر آن اشاره کنید )
و صرفا در صورت مشکل دار بودن درآمد یک عمر زندگی و اهمیت (حق الناس ) و برای محکم کاری و پاک نمودن درآمد حاصله چه راهی از جانب احادیث ذکر شده است؟ چرا که یکی از ایستگاه های قیامت مربوط به حق الناس است و در روایات داریم که شخص به خاطر حق الناس تمام اعمال خوب خود را از دست می دهد.

(مرجع تقلید :آیت اله مکارم شیرازی)
اگر امکان دارد نظرات سایر مراجع را نیز منعکس کنید.
با تشکر از شما...