اُسقف سرشناس مسیحی : اطلاعات ما نسبت به اسلام محدود است

تب‌های اولیه

3 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
اُسقف سرشناس مسیحی : اطلاعات ما نسبت به اسلام محدود است

یک اُسقف سرشناس مسیحیت، با حضور در دانشگاه قم، گفت: اعتقاد داریم که باید سخنان نمایندگان ادیان مختلف به ویژه علمای اسلام را بشنویم چرا که به این نکته اذعان داریم که اطلاعات ما دارای محدودیت هایی است.


به گزارش مرکز خبر حوزه، «پیرجیاکوموگرامپا»، مسئول گفت وگوی بین فرهنگی و بین دینی کشور سوئیس، ظهر امروز در سومین نشست علمی «کرامت انسانی از دیدگاه اسلام و مسیحیت»، که با حضور شخصیت های برجسته حوزه علمیه قم و در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد، اظهار داشت: کلیسا باید به صحبت و مذاکره با دنیایی که در آن زندگی می کند تن دهد، چرا که این مهم باعث روشن شدن حقایق خواهد شد.
وی افزود: مذاکرات بین دینی در گذشته مسیر رشد خود را طی کرده و امروز به دست ما رسیده است و از این رو باید با آهستگی توأم با موفقیت این گفت وگو ها را به حد بلوغ برسانیم.
مسئول گفت وگوی بین فرهنگی و بینا دینی کشور سوئیس، خاطرنشان کرد: اگر چه سرعت کار ما پایین باشد، اما باید به کیفیت مطلوب گفت وگو ها و نتیجه بخش بودن آن ها بیندیشیم.
وی تأکید کرد: کلیساها باید بدون تأخیر از تمامی گفت وگو های بین ادیان و به ویژه گفت وگوی مسیحیان و مسلمانان پشتیبانی کنند، چرا که هیچ یک از ادیان ابراهیمی دشمن کلیسا محسوب نمی شود.
وی با تأکید بر این که در گفت وگو هاست که حقیقت برای افراد روشن می شود، گفت: در برخی موارد سخت است که انسان حقیقت را درک کند، اما نباید بگذاریم که این سختی ها انسان را از حرکت حقیقت جویی خود باز دارد.
این عالم مسیحی، افزود: گرچه این راه سخت است، اما این تنها راه رسیدن به حقیقت است و مبارزه با خشونت هایی است که با نام دین و ادیان مختلف صورت می گیرد.
* شناخت با گفت‌وگو حاصل می‌شود
وی، گفت: نمی توان ادعای رسیدن به تکامل را داشت و شناختی از اطرافیان و ادیان دیگر نداشت؛ شناخت مهمی است که با گفت وگو حاصل و به تکامل خواهد رسید.
پیرجیاکوموگرامپا، با بیان این که هیچ کسی را نباید از گفت وگو دور کرد، اظهار داشت: گفت وگو زمانی مطلوب خواهد بود که در آن آزادی وجود داشته باشد و اجباری در طرفین برای بیان مطالب نباشد.
وی خاطرنشان کرد: حضرت عیسی(ع) برای احیاء گفت وگوی آزادانه، تلاش کرد و در طول دوران زندگی خود به هیچ نوع خشونتی دست نزد.
مسئول گفت وگوی بین فرهنگی و بین دینی کشور سوئیس، تأکید کرد: نفاق و دروغ، ریشه گفت وگو را می خشکاند و گفت وگو زمانی به تکامل خواهد رسید که طرف مقابل ما، حق شنیده شدن را پیدا کند.
وی در پایان گفت: نباید با این تصور به گفت وگو وارد شد که طرف مقابل حتما از سخنان ما قانع شود؛ باید این شجاعت را داشت که فقط با عنوان کسب تجربه به گفت وگو نگاه کرد.
منبع


نگاه مثبت واتیکان به مکتب اهل بیت(ع)

سفیر ایران در واتیکان گفت: در دنیای مسیحیت به ویژه واتیکان با نظر مثبت به مکتب اعتدالی و خردورز شیعی نگریسته می شود.


حجت الاسلام والمسلمین ناصری در گفتگو با سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه خاطر نشان کرد: البته متاسفانه آشنائی و اطلاعات زیادی از مکتب اهل بیت ندارند، اما طرح مقولات مختلف از منظر مکتب اهل البیت (ع) و گفتار و سیره عملی معصومین (ع) در سخنرانیها و مجامع، بسیار پرجذبه و راهگشا می‌نماید و مورد استقبال و پذیرش قرار می گیرد.
وی به نقش حوزه های علیمه در معرفی مکتب اهل بیت(ع) به سراسر جهان اشاره و تصریح کرد: مکاتب ماتریالی و مذاهب تحریفی کارائی لازم در حل بحرانها و مشاکل روزافزون جامعه بشری را ندارند. نظام ارزشی سکولار غرب به بن بست رسیده است و حوزه در تبیین مکتب اهل بیت (ع) و مبانی متقن شیعی که عدالت اجتماعی و صلح جهانی را نوید می دهد می توانند نقش موثری ایفا نماید.
سفیر ایران در واتیکان ابراز داشت: امروز و در شرایطی که غرب از افراط گرائی خشن دینی وهابی و طالبانی هراس دارد، مکتب خردورز و عدالت جوی اهل بیت (ع) دارای جاذبه می باشد که مسئولیت مضاعف حوزویان را می طلبد.

وی در خصوص ضرورت گفتگو میان پیروان ادیان بویژه اسلام و مسیحیت گفت: اصولا در اسلام و سیرۀ معصومین ( ع ) به گفتگو فیما بین توجه ویژه ای شده و حسب آیه شریفه "یستمعون القول و یتبعون احسنه" به دور از ذهنیت گرائی و پیش داوری، حسن استماع، اتباع احسن را در پی دارد یا حداقل موجب مفاهمه و درک متقابل واقعیات خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین ناصری با اشاره به هفتمین دور گفتگو بین اسلام و مسیحیت و ایران و واتیکان که در آبانماه سالجاری با حضور کاردینال توران و هیئت همراه در تهران برگزار شد گفت: این نوع نشست ها و گفتگوها موجب تفاهم و تعامل هرچه بیشتر پیروان دو دین بزرگ ابراهیمی خواهد شد.
وی همچنین اظهار داشت:با ملاقاتی که با حضرات مراجع و علماء و مراکز و مؤسسات در قم داشتم ضرورت و فوائد تعامل فیمابین را متذکر شدم. حوزه و علماء می توانند در حوزه های مشترک اعتقادی و موضوعات مهم مبتلابه جامعه بشری در عرصه های منطقه ای و بین المللی نقش آفرین باشند و مبانی متقن و راهگشائی را در حل معضلات جهانی ارائه نمایند، سفرهای متقابل و نشستهای مشترک و حضور در همایشها و مجامع مختلف در ایران و غرب مفید و موثر خواهد بود.
منبع

مدیر فرهنگی;75928 نوشت:
وی در پایان گفت: نباید با این تصور به گفت وگو وارد شد که طرف مقابل حتما از سخنان ما قانع شود؛ باید این شجاعت را داشت که فقط با عنوان کسب تجربه به گفت وگو نگاه کرد.

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته

و این روحانی مسیحی هم با آمدن و شکستن بعضی از سدها شجاعتش را نشان داد. :Gol:

یاحق