|
|
1
|
||||||||||||
|
مدير نشريات الكترونيك و نرم افزارهاي ديني
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با سلام تا فردا لطفا منتظر بمانيد... ![]() مي توانيد تا فردا حدس بزنيد... به نفر اول يک جايزه ويژه توسط جناب مدير فرهنگي اعطا خواهد شد ![]() دانلود اسکرين سيور شماره 1 - با صوت « عيد آمد » سامي يوسف دانلود اسکرين سيور شماره 2 - بدون صوت دانلود اسکرين سيور شماره 3 - با صوت « روي تو گل انداخت » همخواني در مورد امام زمان(عج) روش نصب در اينجا ![]() |
||||||||||||
|
ویرایش توسط goleleila : ۱۳۸۸/۱۲/۲۶ در ساعت ۰۴:۵۶ بعد از ظهر |
|||||||||||||
|
|
|
|
4
|
||||||||||||
![]() ![]() ![]()
|
با سلام جناب گل لیلا حتما یا یه جور وعده نامه است یا زبونم لال یه جور پیک نوروزیه یا گوش شیطون کر سرکاریه ! ، نکته ی بعدی اینکه اگه ماجرای جایزه جدیه چرا جناب مدیر فرهنگی خودشون نیومدن بگن البته ما به شما اعتماد کامل داریما
|
||||||||||||
|
|
|
|
5
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
سيد جان از قديم گفتن وصف العيش نصف العيش لذت بردن نام جايزه نصف لذت برنده شدنش رو داره که... ![]() تازه خدا رو چه ديدي شايد مدير محترم فرهنگي دست تو جيبشون کردن و بالاخره طلسم جايزه دادن رو شکوندن. ![]() اگه زودتر مي گفتم شايد تاپيک رو حذف کلي مي کرد...
|
|
|
|
|
7
|
|
|
محمد جان اگه تونستي حدس بزني داداش من خودم برات جايزه مادي مي فرستم که معنوي هم باشه ولي چيزي مي خوام هديه بدم که تک باشه. هرکي حدس بزنه بايد به خاطر غيب گوييش استخدامش کرد...
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مذهبي, اسکرين سيور, سامي يوسف |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |