|
|
|
|
1
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]()
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی جناب عقیل ( سنی کرد ) اتفاقا اصلا به نظر من نیازی به جواب دادن به آن مطالب نیست!!! چون اصلا ادعایی نموده اید که هم با نظر علمایتان مخالف است و هم با نظر خود جناب عمر!!! خب دوست گرامی شما انتظار داشتید علمایتان در چه بابی می آوردند مگر سخنان فخر رازی را نخواندید؟؟؟!!! این دیگر توجیه است به متن احادیث خوب دقت کنید. یعنی شما می فرمایید تمام علمایتان دروغ گفته اند؟؟؟!!! خوب مطالب بالا را مطالعه کنید. به این حدیث دقت کنید : 347 - حَدَّثَنَا بَهْزٌ قَالَ وَحَدَّثَنَا عَفَّانُ قَالَا حَدَّثَنَا هَمَّامٌ حَدَّثَنَا قَتَادَةُ عَنْ أَبِي نَضْرَةَ قَالَ قُلْتُ لِجَابِرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ إِنَّ ابْنَ الزُّبَيْرِ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ يَنْهَى عَنْ الْمُتْعَةِ وَإِنَّ ابْنَ عَبَّاسٍ يَأْمُرُ بِهَا قَالَ فَقَالَ لِي عَلَى يَدِي جَرَى الْحَدِيثُ تَمَتَّعْنَا مَعَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ عَفَّانُ وَمَعَ أَبِي بَكْرٍ فَلَمَّا وَلِيَ عُمَرُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ خَطَبَ النَّاسَ فَقَالَ إِنَّ الْقُرْآنَ هُوَ الْقُرْآنُ وَإِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ هُوَ الرَّسُولُ وَإِنَّهُمَا كَانَتَا مُتْعَتَانِ عَلَى عَهْدِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِحْدَاهُمَا مُتْعَةُ الْحَجِّ وَالْأُخْرَى مُتْعَةُ النِّسَاءِ مسند احمد 1/351 حالا جالب این است که این حدیث در همین معنی در منبع زیر آمده : معرفه السنن و الاثار للبیهقی - باب نکاح المتعه!!! در ضمن این اسم بابی است در صحیح مسلم : 3 - باب نكاح المتعة وبيان أنه أبيح ثم نسخ ثم أبيح ثم نسخ واستقر تحريمه إلى يوم القيامة دقت کنید که این برای حلال و حرام نیست برای این است که بدانید نکاح متعه ای در زمان صدر اسلام بوده !!! [ ش ( نكاح المتعة ) قال الإمام النووي الصواب المختار أن التحريم والإباحة كانا مرتين فكانت حلالا قبل خيبر ثم حرمت يوم خيبر ثم أبيحت يوم فتح مكة وهو يوم أوطاس لاتصالهما ثم حرمت يومئذ بعد ثلاثة أيام تحريما مؤبدا إلى يوم القيامة واستمر التحريم قال القاضي واتفق العلماء على أن هذه المتعة كانت نكاحا إلى أجل لا ميراث فيها وفراقها يحصل بانقضاء الأجل من غير طلاق ووقع الإجماع بعد ذلك على تحريمها من جميع العلماء إلا الروافض ] صحیح بخاری همان باب 15 - ( 1405 ) وحدثنا الحسن الحلواني حدثنا عبدالرزاق أخبرنا ابن جريج قال قال عطاء قدم جابر بن عبدالله معتمرا فجئناه في منزله فسأله القوم عن أشياء ثم ذكروا المتعة فقال نعم استمتعنا على عهد رسول الله صلى الله عليه و سلم وأبي بكر وعمر همان فکر کنم همین قدر کافی باشد برای اینکه بدانید که شما فقط به دنبال این هستید که به نوعی دروغ خود را به ما بباورانید!!! پس منظور تنها تمتع حج نبوده بلکه هر دو بوده.
درست است که مجبور هستید که بگویید فقط قرآن ولی باید این را بدانید که شما فقط از قرآن حتی نمی توانید تعداد رکعات نمازهای یومیه تان را در آورید!!! فکر نمی کنم این امر از نماز مهم تر باشد ولی در قرآن ذکر نشده پس سخن شما که می گویید باید در قرآن ذکر می شد باطل است. شما نمی توانید برای خداوند تبارک و تعالی دستور دهید و تعیین تکلیف کنید!!! چرا اگر چشمانتان را باز کنید به نتیجه رسیده ایم و شما فقط در همان سخن خود دست و پا می زنید!!! احادیث محکم ترین کتبتان است بخوانید متوجه می شوید.
نیازی به جواب نیست. اول شما مطالعه کنید و جواب دهید بعد. ببینید دوست من البینه علی المدعی. تمام علمایتان بر این تصریح دارند که آیه در مورد نکاح متعه بوده ( باور ندارید مطالعه کنید ) حالا شما که ادعا می کنید نیست باید ثابت کنید و آن هم با دلایل از کتب معتبر!!! اگر هم می گویید فقط از قرآن اول تعداد رکعات را فقط از قرآن نشان دهید بعد من هم فقط از قرآن برایتان جواب می دهم. راستی ما در جاهای دیگری هم با هم در حال صحبت هستیم. یادتان که هست!!! باتشکر - یاعلی |
|
ویرایش توسط hamedi : 2010/03/11 در ساعت 10:34 PM |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
2
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
|
با سلام و تشکر
1: استدلال در صورتی درست است که آیه, دال بر حصر باشد! 2: استدلال, محدود به جایی است که خوف عدم عدالت باشد و شامل جایی که خوفی بر عدم عدالت ندارد , نمی شود.
طبق آنچه علامه طباطبایی فرموده که پایین تر متنش رو آوردم نکاح شامل متعه نیز هست و داخل در بخش اول آیه است یعنی کسی که حتی نمی تواند نکاح متعه کند, برود سراغ کنیز.
جواب که گذشت اما در مورد صبر در آیه , علامه رحمه الله می فرماید: بهر حال بهتر بودن صبر بنا بر احتمال اول- يعنى صبر از نكاح با كنيزان- از اين بابت است كه صاحبان ايشان به شرحى كه در فقه ذكر كردهاند در خود كنيزان و در فرزندان ايشان حق دارند، (براى اينكه به فتواى عامه و در شيعه به فتواى بعضى از علما و از آن جمله علامه رحمة اللَّه عليه- در كتاب قواعد- در صورتى كه در ازدواج صاحب كنيز شرط كند كه هر چه از اين كنيز فرزند برايت متولد شود برده من باشد، اين شرط لازم الوفاء است، و در باره خود كنيز هم مالك حق دارد كنيز شوهر دادهاش را به خدمت بگيرد، و حتى بفروش برساند، پس نهى از ازدواج با كنيزان از اين بابتها است).
علامه در المیزان می فرماید: أما النسخ بآية المؤمنون، ففيه أنها لا تصلح للنسخ، فإنها مكية و آية المتعة مدنية، و لا تصلح المكية لنسخ المدنية، على أن عدم كون المتعة نكاحا و المتمتع بها زوجة ممنوع، و ناهيك في ذلك ما وقع في الأخبار النبوية، و في كلمات السلف من الصحابة و التابعين من تسميتها نكاحا |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
3
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]()
|
با سلام من گفتم حدیثی که از بخاری نقل کردید در باب حج تمتع آمده است و منظور از متعه حج تمتع است و اگر خوب نیز توجه می کردید عبارت ففعلناها مع رسول الله را اشتباه ترجمه نموده اید و به جای این که بگویید "پس ما انرا با رسول الله صلی الله علیه و سلم انجام دادیم" گفته اید "پس ما آن را در زمان رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم انجام داديم" در حالی منظور درستاین است که پیامبر هم زن صیغه ای داشته (اعوذ بالله) ولی شما معنی را عوض کرده اید البته یدوارم به دلیل ضعیف بودن عربیتان باشد نه به دلیل فریب خواننده.
در این جا از آیه ی متعه صحبت نشده اما ما هم قبول داریم که در زمان پیامبر برای مدتی متعه تحریم نشد مانند خیلی از چیز های دیگر( مثل:مسکرات) که بعدا تحریم شد و متعه هم در روز فتح خیبر با گوشت الاغ حرام اعلام شد اما کسانی مثل جابر و ابن عباس رضی الله عنهما از این خبر نداشتند
خوب این جا هم از آیه متعه گفته نشده و این جا هم ذکر شده که تا قیامت حرام گردید
بله همانطور که در بالا ذکر شد جابر از این تحریم خبر نداشت
حالا شما بگویید کار من دروغ است یا شما که متعه ذکر شده در بعضی احادیث را ازدواج موقت و معنی را هم تحریف می کنید یا الله |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط عقیل : 2010/03/13 در ساعت 05:26 PM |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
4
|
|
عضو كوشا
![]()
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی جناب عقیل
دوست عزیز باز یادآوری می کنم طبق گفته فخر رازی علمای شما مجبور بودند که این کار ها را بکنند پس زیاد جای تعجب نیست. اما در اینکه این آیه در مورد دو متعه هست هیچ جای شکی نیست حتی از احادیث کتب خودتان. در مورد فریب خواننده، مطالب خودش نشان می دهد که چه کسی فریب خوده و فصد فریب دارد!!! در ضمن حدیث در این مورد فقط این نبوده مطالب مرا بخوانید. راستی به نظر شما جناب احمد که در مسندش این حدیث را آورده مع را چه چیز معنی کرده بود؟؟؟!!! دقت کنید : 347 - حَدَّثَنَا بَهْزٌ قَالَ وَحَدَّثَنَا عَفَّانُ قَالَا حَدَّثَنَا هَمَّامٌ حَدَّثَنَا قَتَادَةُ عَنْ أَبِي نَضْرَةَ قَالَ قُلْتُ لِجَابِرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ إِنَّ ابْنَ الزُّبَيْرِ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ يَنْهَى عَنْ الْمُتْعَةِ وَإِنَّ ابْنَ عَبَّاسٍ يَأْمُرُ بِهَا قَالَ فَقَالَ لِي عَلَى يَدِي جَرَى الْحَدِيثُ تمَتَّعْنَا مَعَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ عَفَّانُ وَمَعَ أَبِي بَكْرٍ فَلَمَّا وَلِيَ عُمَرُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ خَطَبَ النَّاسَ فَقَالَ إِنَّ الْقُرْآنَ هُوَ الْقُرْآنُ وَإِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ هُوَ الرَّسُولُ وَإِنَّهُمَا كَانَتَا مُتْعَتَانِ عَلَى عَهْدِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِحْدَاهُمَا مُتْعَةُ الْحَجِّ وَالْأُخْرَى مُتْعَةُ النِّسَاءِ مسند احمد 1/351 هر جوابی به بنده بدهید بنده هم همان جواب را در این مورد به شما می دهم!!! نکند جناب احمد هم عربی اش ضعیف بوده و نمی دانسته مع یعنی چه!!!
لطفا در مطلب مغلطه نکنید!!! این آیه در مورد دو متعه هست طبق گفته علمای خودتان. مطالب مرا بخوانید متوجه می شوید. اما در مورد جناب جابر و ابن عباس آیا دیگران هم متوجه نشده بودند؟؟؟!!! مثلا جناب ابوبکر؟ آیا نمی دانست؟ پس چطور خلیفه مسلمین بود که از احکام خبری نداشت؟؟؟!!! و حتی دیگر صحابه و تابعین؟؟؟!!! برای مثال اسماء دختر ابوبكر: المحلى ج9 ص 519چاپ دار الآفاق بيروت شرح الزرقاني ج3 ص 199 چاپ دار الکتب العلمية بيروت كتاب النكاح باب نكاح المتعة مسند طيالسي ص&rlm227 ح&rlm1637 چاپ دار المعرفة بيروت در محاضرات الأدباء راغب ج2 ص234 - باب جواز المتعة چاپ دار القلم بيروت- آمده است : ابن زبير به ابن عباس گفت : چرا فتواي به حليت متعه مي دهي ؟ پاسخ داد از مادرت (أسماء) بپرس که چگونه تو را حامله شد . پس سوال کرد ؛ وي پاسخ داد تو را به دنيا نياوردم مگر از متعه. همين مطلب به صورت خلاصه در کتب ذيل آمده است : زاد المعاد ج2 ص206 چاپ موسسة الرسالة بيروت و التمهيد لابن عبد البر ج8 ص 208 و الاستذكار ابن عبد البر ج4 ص61 چاپ دار الکتب العلمية بيروت و.. و دیگران که در مورد آنها به مطلب زیر توجه کنید : يکي از ادله اي که نمي توانید آن را انکار کنید سيره صحابه و تابعين در عمل به متعه بعد از زمان رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم هست. اين عمل به قدري در ميان ايشان شايع بوده است که با توجه به آن نمي توان ادعاي نسخ متعه يا عالم نبودن اين عده زياد از علما و بزرگان صحابه و تابعين و نيز علماي اهل سنت را پذيرفت. وقد ثبت على تحليلها بعد رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم جماعة من السلف رضى اللّه عنهم منهم من الصحابة رضى اللّه عنهم: أسماء بنت أبى بكر الصديق . وجابر بن عبد اللّه . وابن مسعود . وابن عباس. ومعاوية بن أبى سفيان ، وعمرو بن حريث . وأبو سعيد الخدرى . وسلمة . ومعبد أبناء أميّة بن خلف ، ورواه جابر بن عبد اللّه عن جميع الصحابة مدّة رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم . ومدّة أبى بكر . وعمر إلى قرب آخر خلافة عمر. واختلف في إباحتها عن ابن الزبير . وعن على فيها توقّف . وعن عمر بن الخطاب أنّه إنّما أنكرها إذا لم يشهد عليها عدلان فقط وأباحها بشهادة عدلين. ومن التابعين طاوس . وعطاء . وسعيد بن جبير . وسائر فقهاء مكّة أعزها اللّه المحلى ج 9 ص 519 گروهي از سلف بر حليت متعه بعد از رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم باقي ماندند . در بين ايشان از صحابه اسماء دختر ابو بکر صديق است وجابر بن عبد الله الانصاري و ابن مسعود و ابن عباس ومعاويه وعمرو بن حريث و ابو سعيد خدري و سلمه ومعبد فرزندان امية بن خلف . جابر نظر به حليت متعه را در زمان رسول خدا از همه صحابه نقل کرده است. و نيز در زمان خلافت ابوبکر و نيز مدتي در زمان عمر تا اواخر خلافتش ( که طبق روايات خود اهل سنت بعد از آن از متعه نهي کرد) و در مورد اعتقاد ابن زبير به حلال بودن آن اختلاف شده است . نيز از علي در مورد آن سکوت وتوقف در نظر دادن نقل شده است . و از عمر نيز نقل شده است که تنها زماني در مورد متعه اشکال مي گرفت که دو شاهد در آن حاضر نباشند ، اما اگر دو شاهد شهادت دادند آن را جايز مي دانست . نيز قرطبي در کتاب الجامع لأحكام القرآن قرطبي ج 5 ص133 فتواي به حليت متعه را نظر علماي مکه و يمن مي داند . اما در مورد تحریم در بالا حدیثی آورده ام که جناب عمر گفته دو متعه در زمان پیامبر بوده که شخص خود بنده آنها را تحریم کرده ام!!! چرا نگفته در زمان پیامبر حرام شده و گفته در زمان پیامبر حلال بوده و من حرام کردم؟؟؟!!! این را باور کنیم یا سخن شما را؟؟؟!!! در ضمن سخن فخر رازی را دوباره متذکر می شوم : او مي گويد که ما مجبوريم که اين روايت را از ظاهرش بر گردانده و بگوييم که نسخ متعه و نهي رسول خدا تنها به عمر رسيده بود و به باقي صحابه کرام مانند علي بن أبي طالب ، ابن عباس ،ابن مسعود ،ابي بن کعب ، جابر سعد بن أبي وقاص و... نرسيده است !!! زيرا اگر چنين نکنيم لازمه اش اعتقاد به دخل و تصرف عمر در احکام دين و تکفير وي است !!! تفسير كبير ، ج10 ص53 وقتی علمایتان مانند فخر می گوید مجبور به توجیه هستید شما نباید توجیه کنید؟؟؟!!! در ضمن باز در مورد اینکه آیه در مورد دو متعه ( حج و نسا ) هست به این حدیث که قبلا هم آورده ام خوب دقت کنید : سرخسي در دو کتاب خود اين روايت را از جمله رواياتي مي داند که با سند صحيح از عمر نقل شده است : وقد صحّ أنّ عمر رضى اللّه عنه نهى الناس عن المتعة فقال: متعتان كانتا على عهد رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم وأنا أنهى الناس عنهما ؛متعة النساء، ومتعة الحج . با روايت صحيح ا ز عمر نقل شده است که وي مردم را از متعه نهي کرد ، پس گفت : دو متعه در زمان رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم حلال بود ؛ متعه زنان و حج تمتع المبسوط للسرخسي ج4 ص27 - أصول السرخسي ج2 ص6 همين روايت در کتب ذيل نيز نقل شده است : مسند أحمد بن حنبل ج3 ص325 ش 14519 - المغني ج7 ص136چاپ دار الفکر 1405- أحكام القرآن للجصاص ج1 ص347 چاپ دار احياء التراث العربي - تفسير القرطبي ج2 ص392 - تذكرة الحفاظ ج1 ص366 - التفسير الكبير ج5 ص130 چاپ اول دار الکتب العلميه بيروت - بداية المجتهد ج1 ص244 چاپ دار الفکر بيروت - وفيات الأعيان وأنباء أبناء الزمان ج6 ص150 دار الثقافة لبنان به ما بگویید که علمایتان اشتباه می کنند یا شما؟؟؟!!!
نظر بنده اسم باب بوده که متاسفانه شما عموما منظور را متوجه نمی شوید!!! در بالا در مورد مردود بودن ندانستن جناب جابر مطالبی گفته شد.
اگر احادیثی که بنده از منابع شما آورده ام مطالعه نمایید خواهید دید که این آیه در مورد دو متعه است که شما به دروغ آن را در مورد یک متعه استفاده می کنید. یکبار راحت بگویید علمایتان و کتبتان را قبول ندارید و خودتان را راحت کنید!!! بعد از خواندن احادیث حال شما بگویید کار من دروغ است یا شما که علمایتان می گویند متعه ذکر شده در احادیث ازدواج موقت است و حتی معنی را هم مانند معنی بنده متوجه می شوند ولی شما حتی احادیثتان را هم انکار می کنید؟؟؟!!! در ضمن به مطالب قبلی بنده خوب توجه کنید. به خاطر تکرار نشدن مطلب دیگر کپی نکردم. راستی ما در دو جای دیگر هم با هم صحبتی داریم آیا فراموش نموده اید؟! باتشکر - یاعلی |
|
ویرایش توسط hamedi : 2010/03/13 در ساعت 11:30 PM |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
5
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]()
|
سلام به برادر محمد صادق خوشحالم که رو به بحث قرآنی آوردید
در آیه ذکر شده «و هر كدام از شما كه توانايي و استطاعت ازدواج با زنان آزاده و پاكدامن را ندارد مي تواند كنيزهاي مؤمنه را برگزيند».] اما چرا انسان توانایی ازدواج دائم را ندارد به خاطر مشکلات تهیه مسکن و مخارج و مهریه و ..... اما در ازدواج موقت که می توان عقد یک ساعته بست نه مسکن احتیاج است نه خرجی دارد و برای مهریه مبلغ بسیار کمی طبق گفته ی علمای شیعه کافی است . پس اگر حلال بود خداوند می بایست آنرا به عنوان راه چاره معرفی میکرد
بحث ما در مورد این است که آیا اصلا آیه ای با موضوع ازدواج موقت وجود دارد یا خیر؟
خوب این چه ربطی به متعه داشت |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
6
|
|
عضو كوشا
![]()
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی جناب عقیل ابتدا باید عرض کنم که جواب مطالب بنده یادتان رفته است!!! اما بعد
در بالا به شما از کتب اهل سنت اثبات نمودیم که علمای اهل سنت معتقد هستند که آیه متعه در مورد دو متعه بوده متعه حج و متعه نسا. برای یاد آوری :
باز هم شما عناد می کنید؟؟؟!!! باتشکر - یاعلی |
|
ویرایش توسط hamedi : 2010/03/16 در ساعت 02:55 AM |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
7
|
|
عضو كوشا
|
با سلام و تشکر از شما کاربر گرامی
انگار درست مطالعه نفرمودین که من چی گفتم؟! نکاح شامل متعه نیز هست .
اگر به بخش دوم جواب علامه توجه می کردید می دیدید جواب , مخصوص نسخ نیست!!
این توضیح اضافه ای در مورد صبر از ازدواج با کنیز بود! |
|
|
| تشكر |
|
|
8
|
|
عضو كوشا
![]()
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی جناب عقیل ابتدا جادارد سال نو رو خدمت شما تبریک بگویم. چه عجب؟؟!! خیلی وقت است که منتظر حضرتعالی هستم. البته نه تنها در این تاپیک در چند تاپیک دیگر هم منتظرم. اما در مورد مطالبی که فرمودید :
اولا سخن از من نیست سخن سخن جناب فخر رازی از مفسرین و علمای تراز اول اهل سنت می باشد. البته اگر مطالب بنده را مطالعه نمایید خودتان متوجه می شوید. در ضمن دوست من وقتی همه علمایتان اعلام می کنند که این حدیث در مورد دو متعه یعنی حج و نساء هست به نظر شما چرا جناب بخاری این حدیث را فقط در باب حج می آورد؟؟؟!!! پس حالا شما لطف کنید و جواب دهید: به نظر شما جناب احمد دروغ گفته است یا جناب بخاری؟ در ضمن مثل اینکه خوشبختانه مشکلتان در ترجمه " مع " حل شد!!! ( البته توسط جناب احمد!!! ) راستی اینکه گفته اید اگر قصد فریب داشت اصلا نقل نمی کرد هم مطلب کاملا درستی است همانگونه که چند حدیثی را که به روش خود جناب بخاری هم صحیح هستند نقل نکرده است!!! که در بالا اشاره شده است.
بنده که نه، علمای اهل سنت!!! وقتی می گویم مطالب بنده را نمی خوانید ناراحت می شوید! اگر بخوانید خواهید دید که علمای خودتان می گویند آیه در مورد متعه حج و نساء هست. البته اگر خواستید باز هم از مطالب قبلی می توانید پیدایشان کنید. برای نمونه : 347 - حَدَّثَنَا بَهْزٌ قَالَ وَحَدَّثَنَا عَفَّانُ قَالَا حَدَّثَنَا هَمَّامٌ حَدَّثَنَا قَتَادَةُ عَنْ أَبِي نَضْرَةَ قَالَ قُلْتُ لِجَابِرِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ إِنَّ ابْنَ الزُّبَيْرِ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ يَنْهَى عَنْ الْمُتْعَةِ وَإِنَّ ابْنَ عَبَّاسٍ يَأْمُرُ بِهَا قَالَ فَقَالَ لِي عَلَى يَدِي جَرَى الْحَدِيثُ تمَتَّعْنَا مَعَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ عَفَّانُ وَمَعَ أَبِي بَكْرٍ فَلَمَّا وَلِيَ عُمَرُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ خَطَبَ النَّاسَ فَقَالَ إِنَّ الْقُرْآنَ هُوَ الْقُرْآنُ وَإِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ هُوَ الرَّسُولُ وَإِنَّهُمَا كَانَتَا مُتْعَتَانِ عَلَى عَهْدِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِحْدَاهُمَا مُتْعَةُ الْحَجِّ وَالْأُخْرَى مُتْعَةُ النِّسَاءِ مسند احمد 1/351 نمی دانم شما از حدیث بالا چگونه متوجه می شوید که من از خودم می گویم که آیه در مورد متعه حج و متعه نساء بوده؟؟؟!!! البته این یک حدیث نمونه از چندین حدیث است. مطالب قبلی بنده را بخوانید متوجه می شوید. در ضمن واقعا یعنی شما تا کنون حتی یک کلمه از مطالب بنده نخوانده اید که این حدیث را ندیده اید؟؟!!! در این مورد به یک حدیث اشاره می کنم : ابن زبير به ابن عباس گفت : چرا فتواي به حليت متعه مي دهي ؟ پاسخ داد از مادرت (أسماء) بپرس که چگونه تو را حامله شد . پس سوال کرد ؛ وي پاسخ داد تو را به دنيا نياوردم مگر از متعه. مگر اسماء دختر جناب ابوبکر نبوده؟ پس چرا جناب ابوبکر جلوی ایشان را نگرفته که متعه نکنند؟؟؟!!! اسناد حدیث بالا : المحلى ج9 ص 519چاپ دار الآفاق بيروت شرح الزرقاني ج3 ص 199 چاپ دار الکتب العلمية بيروت كتاب النكاح باب نكاح المتعة مسند طيالسي ص 227 ح 1637 چاپ دار المعرفة بيروت در محاضرات الأدباء راغب ج2 ص234 - باب جواز المتعة چاپ دار القلم بيروت زاد المعاد ج2 ص206 چاپ موسسة الرسالة بيروت التمهيد لابن عبد البر ج8 ص 208 الاستذكار ابن عبد البر ج4 ص61 چاپ دار الکتب العلمية بيروت و ...... حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ رَافِعٍ حَدَّثَنَا عَبْدُ الرَّزَّاقِ أَخْبَرَنَا ابْنُ جُرَيْجٍ أَخْبَرَنِي أَبُو الزُّبَيْرِ قَالَ سَمِعْتُ جَابِرَ بْنَ عَبْدِ اللَّهِ يَقُول كُنَّا نَسْتَمْتِعُ بِالْقَبْضَةِ مِنْ التَّمْرِ وَالدَّقِيقِ الْأَيَّامَ عَلَى عَهْدِ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ وَأَبِي بَكْرٍ حَتَّى نَهَى عَنْهُ عُمَرُ فِي شَأْنِ عَمْرِو بْنِ حُرَيْثٍ از جابر بن عبد الله الأنصاري شنيدم که مي گفت : ما در زمان رسول خدا و ابو بکر در مقابل يک مشت خرما يا آرد متعه مي کرديم . تا اينکه عمر در قضيه عمرو بن حريث از آن نهي کرد . صحيح مسلم ج2 ص 1023 باب نكاح المتعة الجمع بين الصحيحين ج2 ص399 - سنن البيهقي الكبرى ج7 ص237 - مسند أبي عوانة ج3 ص33- مصنف عبد الرزاق ج7 ص500 - معرفة السنن والآثار ج5 ص375 - التمهيد لابن عبد البر ج10 ص112 - عون المعبود ج6 ص101 و مسند أحمد بن حنبل ج1 ص52 و ج3 ص325 و... وقتی جناب جابر می گویند ما در زمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و ابوبکر متعه می کردیم تا اینکه عمر ( در زمان حکومت خودش ) از آن نهی کرد!!! حال به نظر شما جناب ابوبکر از حرام بودنش خبر داشت یا نداشت؟ اگر داشت پس چرا مردم را از آن نهی نمی کرد؟؟؟!!! اگر نداشت سوال شما بیجاست!!!
دوست من قبلا هم عرض کردم. شما می گویید فقط قرآن!!! بنده هم می گویم شما لطفا اول برای ما فقط از قرآن تعداد رکعات را اثبات کنید تا ما هم فقط از قرآن با شما صحبت کنیم و به سوالات شما که فقط قرآنی است جواب دهیم. اما باز باید شما توجه کنید که دوست من خود قرآن در مورد اینکه این آیه در مورد یک متعه است یا دو متعه ساکت است. یعنی مطلبی نفرموده است. پس ما باید برای فهمیدن قصد این آیه به احادیث رو آوریم. اگر باز شما می گویید نه، تعداد رکعات!!! در ضمن شما که به خودتان بسیار زحمت دادید و به بخاری رجوع کردید لطف کنید و به بقیه احادیث هم رجوع کنید تا حقیقت را در کتب خودتان ببینید. در آخر متذکر می شوم که مطالب در پستهای قبلی به حد کافی ذکر شده است. اگر رجوع کنید و تعصب را کنار بگذارید حتما حقیقت را خواهید دید. حال با شماست می خواهید حق را بپذیرید و نمی خواهید نپذیرید!!! اما این را بدانید که نپذیرفتن شما حدیث را تغییر نمی دهد که می گوید : إِحْدَاهُمَا مُتْعَةُ الْحَجِّ وَالْأُخْرَى مُتْعَةُ النِّسَاءِ باتشکر - یاعلی |
|
ویرایش توسط hamedi : 2010/03/22 در ساعت 05:16 PM |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
9
|
|
عضو كوشا
![]()
|
با سلام دوست عزیز اگر امام بخاری قصد فریب خوانندگان را داشتند اصلا آنرا در کتاب ذکر نمی کردند.
یعنی شما می فرمایید آیه ی مذکور در مورد دو متعه یعنی ازدواج مقت و حج تمتع است؟!! چه کسی گفته حضرت ابوبکر از تحریم متعه خبر نداشتند
وقتی که شما جواب مطالب من را نمی دهید و حتی نمی خوانید انتظار دارید بنده جواب دهم من فقط برای اثبات حرفم حدیث بخاری را بررسی کردم تا بدانید که هیچ کدام حرف هایتان صحیح نیست. |
|
ویرایش توسط عقیل : 2010/03/22 در ساعت 12:25 PM |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
| تشكر |
|
|
10
|
|
عضو كوشا
![]()
|
با سلام بنده هم سال نو را به شما تبریک می گم
نمی دونم شما چطور آیه ی وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُمْ مَا وَرَاءَ ذَلِكُمْ أَنْ تَبْتَغُوا بِأَمْوَالِكُمْ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُمْ بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُمْ بِهِ مِنْ بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا (24) که در مورد ازدواج هست رو درباره ی حج تمتع می دونید در ضمن در حدیث امام احمد ذکری از آیه ی 24 نساء نیست
بحث ما در مورد آیه ی 24 نساء است نه در مورد چگونگی ازدواج اسماء بنت ابوبکر رضی الله عنها.
دوست گرامی قرآن کتابی است که همه چیز را بیان نکرده و تنها مطالب مهم را بیان کرده است اما مطالب قرآن همه واضح و مبین اند در ضمن در کتب شیعه هم متعه را تحریم شده یاد کرده اند ( حرم رسول الله- صلي الله عليه وآله- يوم خيبر لحوم الحمر الأهلية و نكاح المتعة ) تهذيب 2/186، استبصار3/142 وسائل الشيعة 14/441 هر چند بعد از ذکر حدیث بهانه هایی آورده اند از جمله تقیه. |
|
|
| تشكر |
![]() |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |