فرهنگ سازی برای دوستی پسر و دختر

تب‌های اولیه

4 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
فرهنگ سازی برای دوستی پسر و دختر

کاربری پرسیدند ؟

تعریف شما در مورد رابطه دخترو پسر چیست؟
|
| به نظر شما دو جنس در سنین قبل از ازدواج به رابطه نیاز دارند؟ چگونه ؟ توضیح دهید.
|
|علل گرایش دو جنس از دیدگاه یک مشاور را بیان کنید؟
|
|هدف در برقراری این چنین رابطه ها درپسران و دختران چیست ؟
|
|به نظر شما علت بوجود آمدن این رابطه چیست؟
|
نقش خانواده ها در این گونه روابط چگونه است ؟ توضیح دهید.


|
|در چه محدودی زمانی تمایل افراد به این روابط افزایش می یابد؟چرا؟
|
|آیا روابط بین دختر و پسر می تواند بر جامعه اثر مثبت یا منفی بگذارد چگونه؟
|
|آیا راهی وجود دارد که بشود؟ این نیاز را تعدیل کرد؟
|
|آیا تعدیل این نیاز عواقب سویی هم به دنبال دارد ؟
|
|آیا می توان این رابطه را قانونمند کرد ؟ چه طور؟
|
|راه حل شما چیست؟
خدمت دوست پرسشگر عزیز که ما را مورد آماج سؤالات خود قرار داده است سلام و خسته نباشید عرض می کنم واقعا خسته نباشید . جوابی که در این بخش می آید به ترتیب سوال شما نیست بلکه سیر منطقی را دنبال می کند شما می توانید ار لابه لای جواب پاسخ خود را متوجه شوید . ابتدا باید بگویم که یکی نیاز هایی که خداوند به انسان عطا فرموده به طور نیاز به هم نوع است . در این میان نیاز هایی را در وجود انسان آفریده که در موقعیت سنی خاصی آشکار می شود که کاملا با تدبیر و مناسب با طبیعت انسان است که حکمت های مهمی نیز در این نیاز نهفته است که راه برآورده شدن آن را نیز نشان داده است .پیمودن راه طبیعی برآورده شدن نیاز دختر و پسربستگی به محیط دوران کودکی به ویژه رفتار پدر و مادر و در درجه دوم جامعه دارد به همین دلیل ما در جامعه با انحرافات و اختلالات و آسیب های جنسی گوناگونی روبرو هستیم . بنابراین نیاز به جنس مخالف در پسران و دختران در دوران بلوغشان اتفاق می افتد که سفارش دین ما هم ازدواج در این سن می باشد که به دلیل تغیرات فرهنگی شاید این نیاز به تآخیر افتاده و یا باعث آسیب های شود. از طرفی سرکوب غریزه جنسی و به تأخیر انداختن بدون آگاهی و روش مناسب آن باعث اختلالاتی روحی روانیمانند اضطراب و افسردگی می شود و اگر فرد این نیاز را با جنس مخالف در میان بگزاد نیز دچار مشکلاتی می شود که بیشترین آغازه کننده های ارتباط پسران هستند.
وقتی پسری به دختری علاقمند شد و
درخواست رابطه را پیشنهاد داد و با تماس ها و درخواست مکرر دل دختر را بدست آورد و از طرفی اگر یک سری ارزشها و اعتقاداتی نیز داشت دچار تعارض و گاهی نیز احساس گناه می شود . ولی نود درصد در این تعارضات به دلیل جذابیت های موجود و احساس آرامش این ارتباط را ادامه داده و برای کاهش احساس گنهکاری و یا عذاب وجدان به توجیه کار خود دست می زند و می گوید این دوره با هم آشنا بشیم تا بعد ازدواج کنم و این آشنایی با توجه به تجارب بنده به عنوان مشاور بعضی وقتها به سه تا چهار سال طول می کشد و ممکن است موانعی واقعی نیز در این میان باشد . از سویی پسر به دلیل اینکه هیچ ضمانتی (قانونی ، اجتماعی و...) برای نگه داری دختر و ازدواج ندارد و رابطه حالت یکنواختی و تکراری می گیرد و ممکن است جذابیت دختر های دیگر در نظر او بیشتر باشد ، راحت به بهانه های مختلف کنار می کشد و آسیب شدیدی به دختر وارد می شود که از کلینیک های مشاوره سر در می آورد. از طرفی اگر این دختر و پسر با هم ازرواج کنند در روابطشان ممکن است دجار مشکل شوند زیرا احساسی زود گر باعث این روابط شده و دختر و پسر انتظارات و شخصیت واقعی خود را بعد ازدواج نشان می دهند و می فهمند که خیلی با هم تفاوت دارم در بعضی مواقع هم بدبینی مرد نسبت به همسر اتفاق می افتد . مطللب جالب تر اینکه بیشتر این افراد اگر مدتی صبر نکنند و یا به مشاوره رجوع نکنند در زندگی های بعدی که هر کدام با افراد دیگری ازدواج کنند با مشکل روبرو می شوند . در مورد ارتباط دختر و پسر باید بگویم با توجه به توضیح فوق اگر با قصد ازدواج و برنامه ریزی عاقلانه و زمان بندی شده باشد ، و سرمایه گذاری های عاطفی دختر و پسر منطقی بوده یعنی هردو زیر نظر یک کارشناس که در زمینه مشاوره ازدواج مهارت دارد اقدام به رابطه کرده باشند ایرادی ندارد د ر غیر این صورت همانطور که ما در جامعه خود می بینیم روابطی که احساسی ایجاد می شود به بن بست رسیده و باعث به وجود آمدن انواع اختلالات روحی و روانی در دختر و پسر میشود. اما برای تعدیل این نیاز به طور کلی تبدیل انرژی طبیعی جنسی به سوخت ساز از طریق ورزش و برنامه ریزی هدفمند در زندگی و مشغولیت های اجتماعی و از همه مهمتر تقویت ایمان و اراده از طریق فعالیت های مذهبی و ارتباط با خدا تا حدی می تواند این نیاز را به تإخیر بیاندازد.

ارتباط (عاطفی , روحی , محبتی , دوستی و.و.و)بین دختر وپسر جز در کادر ازدواج ممنوع است
البته ضرورت های لازمه درجامعه در امور مختلف مستثنی است آنهم در حدی که شرع ومکتب تعین کرده است

[=Arial Black]جناب امیدوار سلام
با همه مطالبتون موافقم

اميدوار;12333 نوشت:
و سرمایه گذاری های عاطفی دختر و پسر منطقی بوده یعنی هردو زیر نظر یک کارشناس که در زمینه مشاوره ازدواج مهارت دارد اقدام به رابطه کرده باشند ایرادی ندارد
[=Arial Black]اما بد نیست این نکته رو هم یاد آور بشیم که دوستان به هر مشاوری مراجعه نکنند . اول یه مشاور درست و حسابی پیدا کنند بعد مراجعه کنند :Graphic (28):
چون بعضی از این به اصطلاح مشاورا ( البته بلا نسبت مشاورای محترم اسک دینی و همکاران متعهدشون )
میان طرفو از چاله در بیارن میندازنش تو چاه .
:Graphic (45):

اميدوار;12333 نوشت:
زیرا احساسی زود گر باعث این روابط شده
[=Arial Black]اگه غیر از این بود که این همه بعد از ازدواج از هم طلاق نمی گرفتن .:kalafeh:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

طبق آیات قرآن کریم دوست پسر و دوست دختر خارج از حدود نکاح است و مانند زنا از گناهان کبیره توبیخ شده است :


و زنان شوهردار نیز بر شما حرام شده است به استثناى زنانى که مالک آنان شده‏اید , این فریضه الهى است که بر شما مقرر گردیده است و غیر از این زنان براى شما حلال است که به وسیله اموال خود طلب کنید در صورتى که پاکدامن باشید و زناکار نباشید و زنانى را که متعه کرده‏اید مهرشان را به عنوان فریضه‏اى به آنان بدهید و بر شما گناهى نیست که پس از تعیین مبلغ مقرر با یکدیگر توافق کنید [که مدت عقد یا مهر را کم یا زیاد کنید] مسلما خداوند داناى حکیم است (24)

و هر کس از شما از نظر مالى نمى‏تواند زنان آزاد پاکدامن با ایمان را به همسرى درآورد پس با دختران جوانسال با ایمان شما که مالک آنان هستید و خدا به ایمان شما داناتر است از یکدیگرید پس آنان را با اجازه خانواده‏شان به همسرى درآورید و مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید به شرط آنکه پاکدامن باشند نه زناکار و دوست‏گیران پنهانى نباشند پس چون به ازدواج شما درآمدند اگر مرتکب فحشا شدند پس بر آنان نیمى از مجازات زنان آزاد است این پیشنهاد زناشویى با دختران جوان براى کسى از شماست که از آلایش گناه بیم دارد و صبر کردن براى شما بهتر است و خداوند آمرزنده مهربان است (25)
آیات مبارکه سوره نساء

این آیات برای شخص بی زن که
از نظر مالى نمی‏تواند زنان آزاد پاکدامن با ایمان را به همسرى درآورد است . پس با دختران جوانسال آنان را با اجازه خانواده‏شان به همسرى درآورید و مهرشان را به طور پسندیده به آنان بدهید به شرط آنکه پاکدامن باشند نه زناکار و دوست‏گیران پنهانى نباشند
همانطور که میبینید بسیار واضح است و نوعی نکاح آسان است که مشابه ازدواج دایم است . اما چرا نفرمودند ازدواج کم خرج کنید چون در این ازدواج لازم نیست پس از هر تمتع مهریه بدید .
پس زندار شدن آسان است اما در صورتی که حکومت عادل باشد وبتواند در این مواقع (
اگر مرتکب فحشا شدند پس بر آنان نیمى از مجازات زنان آزاد است ) حکم را اجرا کند .
اما اختلافات سر ازدواج موقت بدون اذن پدر است که در همین آیه (
پس آنان را با اجازه خانواده‏شان به همسرى درآورید ) جواب اختلافات داده شده است .
اما داریم عده ای دین را در نظر نمیگیرن و استناد دکتر های غرب و به بی ضرر بودن استمنا(جلق) میکنند و میگویند اگر کم باشه و سعی کند ترک کند و زود ازدواج کند جواب : اسلام هم نگفته ضرر داره (جلق) گفته گناه است و در همین آیه آمده(
این پیشنهاد زناشویى با دختران جوان براى کسى از شماست که از آلایش گناه بیم دارد) است فلزا چون در این حکومت های مادی اعتنایی به معنویات و وحی نمیشود این امر با دشمنی حاصل نمیشود فلزا( صبر کردن براى شما بهتر است) پس میتوان ظرفیت ها را بالا برد و صبر و پارسایی کرد و (استمنا جلق نکرد) . که دین اسلام در پارسایی و صبر بسیار تواناست (نماز روزه قرآن خواندن) . به امید ظهور امام زمان (عج) موفق باشید .