|
|
1
|
||||||||||||
![]() ![]() ![]()
|
نوزادانی که در یک خانواده شیعه به دنیا می آیند نسبت به نوزادانی که در یک خانواده غیر از مسلمان و شیعه به دنیا می آیند برای رسیدن به حق و حقیقت دارای شانس بیشتری هستند؟؟؟
آیا این خواست خداست که یک انسان در کدام خانواده متولدشود؟؟؟ |
||||||||||||
|
|
|
|
2
|
||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
با سلام اين مهم نيست كه هر فردي در كدام منطقه و در كدام خانواده به دنيا مي آيد انچه مهم است اين كه خداوند راه هدايت را براي همه به طور يكسان قرار داده است عقل بشر را پيامبر درون ناميده و چراغ راهنماي بشر . گوش دادن به استدلالهاي عقل و قبول رهبري عقل در صورت عدم رسيدن دين به اين چنين انسانهايي ، نزد خداوند ماجورند و حجت ايشان نيز در صورت عدم دريافت معارف دين نزد خداوند مقبول است چه بسيار انسانهايي كه هم كلام زمان وحي بودند و راه ضلالت پيمودند و چه بسيار افرادي كه در بلاد كفر و در بين كفار راه هدايت مي جويند و سعادت. بله خواست خداست و خدا مي خواهد كه كدام انساني در كدام منطقه و در كدام خانواده متولد شود |
||||||||||||
|
|
|
|
3
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]()
|
سلام و تشکر ؛ در تصدیق صحبت شما ، یک مستندی در شبکه چهار پخش می شد مبنی بر شیعه شدن یک بودایی ، خود شخص اذعان می داشت که هر چند من در خانواده بودایی متولد شده بودم ولی من حق انتخاب داشتم ، و خودم شیعه را انتخاب کردم. اختیار نیز می تواند یکی دیگر از دلایلی باشد که ثابت می کند خانواده زیاد مهم نیست. چون شخص با دلایل عقلی و ابزار اختیار که در اختیار دارد می تواند راه خود را از خانواده خود جدا کند و یا پیرو مسلک فکری خانواده باشد. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |