مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی

تب‌های اولیه

10 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی

وقتی یکی از معجزات قرآن باعث مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی می شود

وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ

خداوند در سوره "تین"(انجیر) به این میوه قسم خورده است و دانشمندان دین‌پژوه می‌گویند، احتمالاً علت آن است که انجیر، یکی از میوه‌های همه چیز تمام است و کلکسیونی از املاح و ویتامین‌ها دارد؛لذا مورد توجه خاص قرآن قرار گرفته است.



اما این سوگند، ویژگی ظریف دیگری هم در بر دارد که موجب مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی شده است. قصه از این‌جا شروع شد که یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، درمغز انسان و حیوانات تولید می‌شود. این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل می‌شود.

ژاپنی‌ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد.

بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده.

نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار!!در قرآن آمده است.

الله اکبر
لا اله الا الله

الله اکبر
چیزی نمیتونم بگم غیر از اینکه بازم به معرفت ژاپنی ها...
ما مسلمونا خیلی راحت از کنار مفاهیم آیات قرآن رد میشیم:Ghamgin:

همه چیز قرآن پر از اسرار است که خود خداوند در قرآن مفرماید :تدبّروا
و منظور از تلاوت قرآن فقط خواندن آن نیست بلکه کلید تمام هستی در قرآن است.

سلام

ممنونم ولی خبر به نظر واقعی نمیاد, از این دست اخبار کم نداریم.:Ghamgin:

خودم هم منبع مناسبی برای این خبر نیافتم

تشکر

delete;178869 نوشت:
ی به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار!!در قرآن آمده است.


عشقت رسد به فریاد گر تو بسان حافظ ____ قرآن ز بر بخوانی با چهارده روایت


سلام عليكم

تعابیر و تفاسیر قرآنی متعدد و متنوعند. در دو تفسیر شیعیان چنین آمده که در ذیل میخوانیم و اهل سنت نیز در مورد فواید این میوه ها در تفاسیرشان مطالبی ذکر کرده اند.



در تفسیر المیزان می خوانیم :

بعضى از مفسرین گفته اند: مراد از کلمه (تین ) (انجیر) و (زیتون ) دو میوه معروف است ، که خداى تعالى به آنها سوگند یاد کرده ، به خاطر اینکه در آنها فواید بسیار زیادى و خواص و منافعى سراغ داشته .

ولى بعضى دیگر گفته اند: منظور از تین ، کوهستانى است که دمشق بر بلندى آن واقع شده ، و منظور از زیتون کوهستانى است که بیت المقدس بر بالاى یکى از کوه هایش بنا شده ، و اطلاق نام دو میوه انجیر و زیتون بر این دو کوه شاید براى این بوده که این دو میوه در این دو منطقه مى روید، و سوگند خوردن به این دو منطقه هم شاید به خاطر این بوده که عده بسیارى از انبیا در این دو نقطه مبعوث شده اند. و بعضى دیگر احتمال هایى دیگر داده اند.

و مراد از (طور سینین )، کوهى است که در آن خداى تعالى با موسى بن عمران تکلم کرد، که طور سیناء هم نامیده مى شود، و مراد از (هذا البلد الامین ) مکه مشرفه است ، و بلد امینش خواند، چون امنیت یکى از خواصى است که براى حرم تشریع شده ، و هیچ جاى دیگر دنیا چنین حکمى برایش تشریع نشده ، و این حرم سرزمینى است که خانه کعبه در آن واقع است ، و خداى تعالى درباره آن فرموده : (او لم یروا انا جعلنا حرما امنا)، و نیز در دعایى که قرآن کریم از ابراهیم خلیل (علیه السلام ) حکایت کرده آمده : (رب اجعل هذا بلدا امنا)،


و در تفسیر نمونه :

ما انسان را در بهترین صورت آفریدیم

در آغـاز ایـن سـوره نیز به چهار سوگند پر معنى برخورد مى کنیم که مقدمه براى بیان معنى پر اهمیتى است .

مى فرماید: قسم به تین ، و زیتون (و التین و الزیتون ).

و سوگند به طور سینین (و طور سینین ).

و سوگند به این شهر امن و امان (و هذا البلد الامین ).

(تـیـن ) در لغت به معنى انجیر و زیتون همان زیتون معروف است ماده روغنى مفیدى از آن مى گیرند.

در ایـنـکـه آیـا مـنـظـور سـوگـند به همین دو میوه معروف است یا چیز دیگر؟ مفسران سخنان گوناگونى دارند.

در حـالى کـه بـعـضـى آن را اشـاره بـه هـمان دو میوه معروف مى دانند که خواص غذائى و درمـانـى فوق العاده زیادى دارد، بعضى دیگر معتقدند که منظور از آن ، دو کوهى است که شـهـر دمـشـق و بـیـت المـقـدس بـر آنـهـا قـرار گـرفـتـه ، چـرا کـه ایـن دو مـحـل سـرزمـیـن قـیـام بـسـیـارى از انـبـیـاء و پـیـامـبـران بزرگ خدا است ، و این دو قسم با سوگندهاى سوم و چهارم که از سرزمینهاى مقدسى یاد مى کند هماهنگ است .

بـعـضـى نـیز گفته اند نامگذارى این دو کوه بنام تین و زیتون به خاطر این است که بر یکى از آنها درختان انجیر مى روید، و بر دیگرى درختان زیتون .

بعضى نیز تین را اشاره به دوران آدم دانسته اند، چرا که لباسى که آدم و حوا در بهشت پـوشـیدند از برگ درختان انجیر بود ، و زیتون را اشاره به دوران نوح مى دانند، زیرا در آخـریـن مـراحل طوفان نوح کبوترى را رها کرد تا درباره پیدا شدن خشکى از زیر آب جـسـتـجـو کند او با شاخه زیتونى بازگشت ، و نوح فهمید که طوفان پایان گرفته و خشکى از زیر آب ظاهر شده است (لذا شاخه زیتون رمز صلح و امنیت است ).

بعضى نیز تین را اشاره به مسجد نوح که بر کوه جودى بنا شد مى دانند

و زیتون را اشاره به بیت المقدس .

ولى ظـاهـر آیـه در بـدو نظر همان دو میوه معروف است ، اما با توجه به سوگندهاى بعد مناسب دو کوه یا دو مرکز مقدس و مورد احترام مى باشد.

لذا در حدیثى از پیغمبر اکرم (صلى الله علیه و آله و سلم ) مى خوانیم که خداوند از میان شهرها چهار شهر را برگزید، و در باره آنها فرمود: و التین و الزیتون و طور سینین و هذا البلد الامین : تین مدینه است و زیتون بیت المقدس و طور سینین کوفه و هذا البلد الامین مکه است .

مـنظور از (طور سینین ) ظاهرا همان طور سیناء است که مفسران آن را اشاره به کوه طور معروف که در صحراى سیناء است دانسته اند، و در آنجا درختان پر بار زیتون وجود دارد.

سـیـنـا را به معنى کوه پر برکت ، یا پر درخت ، یا زیبا، مى دانند، و همان کوهى است که موسى به هنگام مناجات به آنجا مى رفت .
بعضى نیز آن را کوهى در نزدیک کوفه و سرزمین نجف دانسته اند.
بعضى تصریح کرده اند که سینین و سیناء یکى است و معناى آن پر برکت است .

و البته تفسیر این آیات به همینجا ختم نشده و تفاسیر دیگری هم دارد که برای اهل تعقل و تفکر در آیات الهی در هر ورطه ای پند آموز و راه گشاست. .

ومن الله التوفیق

یاحق

سلام و عرض ادب خدمت راوی خبر جناب آقای delete محترم

هر چند اقبال یا اهراز افراد به پیام یا مرامی موجب ارتقاء سخن یا مرامی نمیشود بلکه خود پیام مشخص کننده ارزش خود است

ولی اگر امکان دارد مشروح بهتری از این خبر مبنی بر نام اعضاء تیم تحقیقاتی ژاپنی تاریخ روی آوردن به اسلام و آدرس و یا و بلاگ شخصی این افراد در اختیار بگذارید

متشکرم

متحیر;178971 نوشت:
سلام و عرض ادب خدمت راوی خبر جناب آقای delete محترم

هر چند اقبال یا اهراز افراد به پیام یا مرامی موجب ارتقاء سخن یا مرامی نمیشود بلکه خود پیام مشخص کننده ارزش خود است

ولی اگر امکان دارد مشروح بهتری از این خبر مبنی بر نام اعضاء تیم تحقیقاتی ژاپنی تاریخ روی آوردن به اسلام و آدرس و یا و بلاگ شخصی این افراد در اختیار بگذارید

متشکرم


بفرمایید دوست عزیز
http://hezbollah-iranian.blogfa.com/post-218.aspx
البته با سرچ کردن درون گوگل هم می توانید به جزئیات هم پی ببرید
موفق باشید
حی علی المهدی

delete;179056 نوشت:
بفرمایید دوست عزیز
http://hezbollah-iranian.blogfa.com/post-218.aspx
البته با سرچ کردن درون گوگل هم می توانید به جزئیات هم پی ببرید
موفق باشید
حی علی المهدی

سلام و عرض ادب خدمت delete عزیز
دوست گرامی
در چند وبلاگ که این خبر را از هم دیگر به کَرّات نقل کرده بودن شروع خبر به سال 87 و منبع اصلی آن خبرگزاری شبستان است که سایت شیعه نیوز آن را از این خبرگزاری نقل کرده بود
متأسفانه در نقل قولها از مشروح خبر خبری نیود
و در سایت شبستان هم در آرشیو خبری ایشان به عنوان منبع خبر مطلبی درج نشده بود
و جالب این است که سایت شیعه نیوز به نقل از خودش در سایت خودش اینگونه این خبر را در تاریخ 18 آذر 87 نوشت:

نقل قول:

آدرساین خبر در سایت شیعه نیوز :
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از شبستان، یک تیم تحقیقات ژاپنی هنگام تحقیقات علمی خود درباره ماده ای در مغز انسان به علت آیه های قرآن کریم به دین مبین اسلام گرویدند.
دکتر طه ابراهیم خلیفه، استاد داروهای گیاهی و پزشکی دانشگاه الازهر و رییس سابق اين دانشگاه گفت: یک تیم از علمای ژاپنی اقدام به تحقیق درباره ماده "میثالوثیونیدز" که بیشترین تأثیر را در از بین بردن عوارض پیری دارد، کردند.
دکتر ابراهیم خلیفه افزود: این تیم طی تحقیقاتی دریافتند این ماده تنها در انجیر و زیتون وجود دارد و سپس این ماده را از انجیر و زیتون استخراج کردند.
استاد داروهای گیاهی خاطرنشان کرد: این تیم ژاپنی همچنين تحقیقاتی در قرآن کریم کردند و دریافتند که نام تین (انجیر) یک بار در قرآن آمده و اما نام زیتون به طور صریح شش بار و یک بار نیز به صورت ضمنی در آیه 20 سوره مومنون آمده است.
دکتر طه ابراهیم خلیفه، تمامی اطلاعات جمع آوری شده در قرآن را برای تیم تحقیق ژاپنی فرستاد و در كنار اين اطلاعات يادداشت كرد كه تمامی این اطلاعات 1428 سال پیش در قرآن آمده است.
این اقدام دکتر خلیفه پس از اطلاع نسبت به مطالب قرآن کریم درباره ماده میثالوثیونیدز بود.
این ماده را مغز انسان و حیوان به میزان کم ترشح می کند و همراه آن ماده پروتئینی گوگرد نيز وجود دارد که ادغام روی، آهن و فسفر را در مغز امکان پذیر می کند و این ماده واقعا برای زندگی انسان مهم است و باعث کاهش کلسترول، تقویت قلب و کنترل تنفس مي شود.
ترشح این ماده در مغز انسان به تدریج از سن 15 سالگی آغاز مي شود، ولي ترشح آن در فاصله 35 تا 60 سالگی کاهش می یابد.

لطفاً اگر اطلاع مبسوط تری از این خبر و اعضاء تیم تحقیقاتی دارید بنده را راهنمایی کنید

متشکرم

متحیر;179074 نوشت:
سلام و عرض ادب خدمت delete عزیز

لطفاً اگر اطلاع مبسوط تری از این خبر و اعضاء تیم تحقیقاتی دارید بنده را راهنمایی کنید

متشکرم


سلام بزرگوار
راسیتش دوستی برایم این خبر را ایمیل کرده بود
و من بعد از مطمئن شدن، این خبر را اینجا گذاشتم
اگر یکم قدیمی هستش، پوزش می طلبم
یا علی
موضوع قفل شده است