صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: suger alcohol----------سوال شرعی

  1. #1

    عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۹۰
    علاقه
    ورزش،اینترنت گردی،مطالعه درمورد انواع لوازم جنگی،ماش�
    نوشته
    177
    حضور
    2 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1
    صلوات
    977

    suger alcohol----------سوال شرعی




    سلام بعضی ادامس های موجود در بازار تو ترکیباتشون ماده ای به نام suger alcohol دارن من نمیدونم چیه! آیا حلاله؟
    (مثلا ادامس "5" که فکر میکنم خیلی هم پرطرفداره!)
    اگر با طلوع خورشید بیدار شویم،نماز قضاست.

  2. صلوات ها 8


  3.  

  4. #2

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    علاقه
    علوم اسلامي
    نوشته
    5,555
    حضور
    148 روز 3 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    27
    صلوات
    31823



    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.mAhdi نمایش پست ها
    سلام بعضی ادامس های موجود در بازار تو ترکیباتشون ماده ای به نام suger alcohol دارن من نمیدونم چیه! آیا حلاله؟ (مثلا ادامس "5" که فکر میکنم خیلی هم پرطرفداره!)
    با عرض سلام و تشکر از سئوال شما کاربر محترم mohammad.mAhdi گرانقدر

    به نظر می آید suger alcohol همان شیرین کننده مصنوعی باشد که باید متخصصان در این مورد نظر دهند .

    اما حکم شرعی اش این است: در صورتی که الکل مست کننده ای که در اصل مایع است در آدامس یاد شده نباشد ، خوردن آن اشکالی ندارد.(1)


    پی نوشت:
    1.آیت الله خامنه ای ، رساله اجوبه الاستفتائات س 308


  5. صلوات ها 10


  6. #3

    عضویت
    جنسیت مرداد ۱۳۸۹
    علاقه
    تنها به یاد توست، جوش و خروش ما / ای مهدی عزیز، ای آخرین امید
    نوشته
    3,382
    حضور
    16 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    44
    آپلود
    22
    گالری
    495
    صلوات
    31673




    suger alcohol----------سوال شرعی

    با سلام و احترام

    حالا كه اينجا در مورد آدامس سوال شد من هم سوالم رو مطرح مي كنم.

    يادمه قبلا دندان پزشكم خيلي توصيه مي كرد آدامس اربيت استفاده كنيد تا از پوسيدگي دندان و... جلوگيري كنه.

    مدتي استفاده مي كردم تا اينكه يكي از دوستان گفتند آدامس اربيت مشكل داره و...

    همچنين وقتي كلمه :آدامس اربيت" در گوگل سرچ ميشه، اولين موضوعات موارد زير هست:

    آدامس اربيت به علت استفاده از فرآورده‌های خوک حرام و نجس اعلام شد

    آدامس اوربیت حلال است یا حرام؟


    خوردن آدامس اربيت حرام است


    البته بنده سالهاست كه هيچ نوع آدامسي استفاده نمي كنم ولي خيلي دوست دارم بدونم حكم خريد و فروش و خوردن اين آدامس چيست؟
    با تشكر





    امام حسین علیه السلام میفرمایند: هرکس هدف و خواسته ای را با معصیت و نافرمانی خدا بجوید, بیشتر از آنچه را که بدان امید دارد از دست میدهد و سریعتر در آنچه که از آن میترسید واقع میشود.

  7. صلوات ها 7


  8. #4

    عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۹۰
    علاقه
    ورزش،اینترنت گردی،مطالعه درمورد انواع لوازم جنگی،ماش�
    نوشته
    177
    حضور
    2 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    1
    صلوات
    977



    یک سوال دیگه
    موادغذایی وارداتی مثل پاستیل ها یا سوسیس و کالباس که از جاهایی مثل ترکیه که"ظاهرا"کشور مسلمان هستند وارد میشوند اگر رویش ننوشته باشد حلال،حلال هست یا نه؟یعنی تو یک کشوری مثل ترکیه حلال و حروم و ذبح اسلامی و... رو رعایت میکنن؟میشه از مواد غذایی شون استفاده کرد؟
    اگر با طلوع خورشید بیدار شویم،نماز قضاست.

  9. صلوات ها 6


  10. #5

    عضویت
    جنسیت مرداد ۱۳۸۹
    علاقه
    این مهمتر از علاقه مندیِ:از آدمای الکی مومن مــتـــنــــفــــــــرم!
    نوشته
    2,130
    حضور
    2 روز 3 ساعت 11 دقیقه
    دریافت
    19
    آپلود
    0
    گالری
    197
    صلوات
    13520



    سلام


    وقت همه دوستان بخیر



    نقل قول نوشته اصلی توسط آذر بانو نمایش پست ها
    همچنين وقتي كلمه :آدامس اربيت" در گوگل سرچ ميشه، اولين موضوعات موارد زير هست:

    آدامس اربيت به علت استفاده از فرآورده‌های خوک حرام و نجس اعلام شد

    سرکار آذربانو ی عزیز ، هر نتیجه ای که در گوگل داده میشه صحت نداره ، من اولین باره که این مساله رو میشنوم و تا حدی هم سرچ کردم ولی خوب مطلبی ندیدم که سندیت داشته باشه

    البته نمیگم اشتباه س ولی خوب نمیشه با شنیدن یه جمله انقد سریع و قطعی تصمیم گرفت

    انشاالله به زودی کارشناسان بزرگوار راهنمایی میکنن

    شاد و پیروز باشید

    التماس دعا دارم

    اگه توی مدت محدودی که در خدمتتون بودم، کوتاهی، بدی، توهین و یا ... کردم
    شما به بزرگی خودتون ببخشید و حلال کنید
    بعضی مواقع آدم لبریز می شه و نمی دونه چی کار می کنه و چی می گه
    شما ببخشید :)


  11. صلوات ها 7


  12. #6

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    علاقه
    علوم اسلامي
    نوشته
    5,555
    حضور
    148 روز 3 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    27
    صلوات
    31823



    نقل قول نوشته اصلی توسط آذر بانو نمایش پست ها
    با سلام و احترام حالا كه اينجا در مورد آدامس سوال شد من هم سوالم رو مطرح مي كنم. يادمه قبلا دندان پزشكم خيلي توصيه مي كرد آدامس اربيت استفاده كنيد تا از پوسيدگي دندان و... جلوگيري كنه. مدتي استفاده مي كردم تا اينكه يكي از دوستان گفتند آدامس اربيت مشكل داره و... همچنين وقتي كلمه :آدامس اربيت" در گوگل سرچ ميشه، اولين موضوعات موارد زير هست: آدامس اربيت به علت استفاده از فرآورده‌های خوک حرام و نجس اعلام شد آدامس اوربیت حلال است یا حرام؟ خوردن آدامس اربيت حرام است البته بنده سالهاست كه هيچ نوع آدامسي استفاده نمي كنم ولي خيلي دوست دارم بدونم حكم خريد و فروش و خوردن اين آدامس چيست؟ با تشكر
    با عرض سلام و احترام خدمت همکار محترم سرکار آذربانو و تشکر از سئوال شما

    تا زمانی که یقین ندارید که در آدامس از فرآورده های خوک یا گوشت حرام یا چیز نجسی استفاده شده ، استفاده از آن اشکال شرعی ندارد . (1)

    پی نوشت:
    1. آیت الله سیستانی ، توضیح المسائل م 91


  13. صلوات ها 5


  14. #7

    عضویت
    جنسیت ارديبهشت ۱۳۹۰
    علاقه
    نجوم، ریاضی، عکاسی
    نوشته
    409
    حضور
    2 ساعت 44 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0
    صلوات
    1381



    نقل قول نوشته اصلی توسط سجاد نمایش پست ها
    با عرض سلام و تشکر از سئوال شما کاربر محترم mohammad.mAhdi گرانقدر

    به نظر می آید suger alcohol همان شیرین کننده مصنوعی باشد که باید متخصصان در این مورد نظر دهند .

    سلام

    الکل قندها، یک ماده مشخص نیستند. انواع مختلفی sugar alcohol وجود دارد. یعنی به ازای هر قند و کربوهیدراتی که بشناسید، الکل آن هم وجود دارد.

    البته این الکل منظور آن الکل نیست!
    البته اضافه شدن گروه شیمیای خاصی است که به نام الکل در بیوشیمی و شیمی آلی شناخته می شود.

    بعضی از sugar alcohol های خاص که جنبه دارویی هم دارند و شاید شناخته شده تر باشند شامل سوربیتول (داروی مسهل) و مانیتول هستند.
    بعضی از این قند ها توسط سلول های روده اصلا جذب نمی شوند و همانگونه که خورده میشوند دفع می شوند و همراه خود باعث دفع آب می شوند که از همین خاصیت آنها استفاده می شوند. طبیعتا چون جذب نمی شوند هیچ تاثیری بر بدن از جمله مست کنندگی و ... ندارند.

    شیرین کننده های مصنوعی هم یک نوع از این مواد هستند.

    توضیح بیشتر اینکه به صرف داشتن یک گروه الکلی در ساختار شیمیایی آن ماده تبدیل به الکلی که مست کننده است و ...نمی شود.
    قند ها حتی قبل از اینکه به الکل قند تبدیل شوند هم گروه های الکلی دارند.

    امیر المومنین، علی (ع):

    "لا يُری الجاهلُ إلا مُفرطاً أو مُفَرّطاً"

    نادان جز به افراط و تفريط ديده نشود

  15. صلوات ها 7


  16. #8

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    علاقه
    علوم اسلامي
    نوشته
    5,555
    حضور
    148 روز 3 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    27
    صلوات
    31823



    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.mahdi نمایش پست ها
    سلام ممنون از جوابتون ولی مشکل منم همینه که نمیدونم این ماده چیه؟ توی ادامس هایی که در حدود یک ساعت شیرینی شون میمونه استفاده میکنن مثل 5، تریدنت، یک نوع اربیت و...
    با عرض سلام مجدد خدمت شما

    نیازی نیست دقیقا از ماهیت این ماده مطلع باشید همینکه نمی دانید یا شک دارید برای حلال شدن استفاده از آن کافی است .

    در پناه حضرت حق باشید

  17. صلوات ها 7


  18. #9

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    علاقه
    علوم اسلامي
    نوشته
    5,555
    حضور
    148 روز 3 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    27
    صلوات
    31823



    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.mahdi نمایش پست ها
    یک سوال دیگه موادغذایی وارداتی مثل پاستیل ها یا سوسیس و کالباس که از جاهایی مثل ترکیه که"ظاهرا"کشور مسلمان هستند وارد میشوند اگر رویش ننوشته باشد حلال،حلال هست یا نه؟یعنی تو یک کشوری مثل ترکیه حلال و حروم و ذبح اسلامی و... رو رعایت میکنن؟میشه از مواد غذایی شون استفاده کرد؟

    با تشکر از سئوال مجدد شما

    اصل در مواد غیر گوشتی حلال بودن است و نیازی نیست که حتما روی آن نوشته باشد حلال یا از کشور مسلمان باشد مگر اینکه به صورتی ثابت شود که مثلا نجس شده یا از مواد مست کننده در آن استفاده شده و ... که در این صورت خوردن آن جایز نیست .


    اما در مواد گوشتی لازم است حلال بودن آن ثابت شود یعنی یا مثلا از بازار مسلمانان تهیه شود یا اطمینان به ذبح شرعی شدن آن داشته باشید و گرنه اگر ندانید یا شک داشته باشید ، خوردن آن جایز نیست. (1)

    در پناه حضرت حق باشید

    پی نوشت:
    1. آیت الله خامنه ای،رساله اجوبه الاستفتائات س 333


  19. صلوات ها 7


  20. #10

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    علاقه
    علوم اسلامي
    نوشته
    5,555
    حضور
    148 روز 3 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    27
    صلوات
    31823



    نقل قول نوشته اصلی توسط منجم باشی نمایش پست ها
    سلام الکل قندها، یک ماده مشخص نیستند. انواع مختلفی sugar alcohol وجود دارد. یعنی به ازای هر قند و کربوهیدراتی که بشناسید، الکل آن هم وجود دارد. البته این الکل منظور آن الکل نیست! البته اضافه شدن گروه شیمیای خاصی است که به نام الکل در بیوشیمی و شیمی آلی شناخته می شود. بعضی از sugar alcohol های خاص که جنبه دارویی هم دارند و شاید شناخته شده تر باشند شامل سوربیتول (داروی مسهل) و مانیتول هستند. بعضی از این قند ها توسط سلول های روده اصلا جذب نمی شوند و همانگونه که خورده میشوند دفع می شوند و همراه خود باعث دفع آب می شوند که از همین خاصیت آنها استفاده می شوند. طبیعتا چون جذب نمی شوند هیچ تاثیری بر بدن از جمله مست کنندگی و ... ندارند. شیرین کننده های مصنوعی هم یک نوع از این مواد هستند. توضیح بیشتر اینکه به صرف داشتن یک گروه الکلی در ساختار شیمیایی آن ماده تبدیل به الکلی که مست کننده است و ...نمی شود. قند ها حتی قبل از اینکه به الکل قند تبدیل شوند هم گروه های الکلی دارند.
    با عرض سلام و احترام خدمت جناب منجم باشی

    از توضیحات خوبی که دادید تشکر می کنم .

    در پناه حضرت حق سالم و موفق باشید

  21. صلوات ها 6


صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این موضوع را مشاهده کرده اند: 4

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود