صفحه 1 از 7 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: توطئه غرب، در تغذیه

  1. #1

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696

    توطئه غرب، در تغذیه




    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام

    اولین بحث رو به چای اختصاص میدم چون بالاترین مصرف رو داره.

    لطفا مقاله زیر را مطالعه کنید:

    چند واقعيت تلخ در مورد چای

    1. بوته چای جزو معدود گياهانی است که به دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبيعت هيچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع اين گياه نياز به سمپاشی ندارند و هيچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزديک نمی شود. اگر در بين علوفه چهارپايان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حيوان به محض جويدن آنها را از دهانش بيرون می ريزد!


    2. در بسياری از مناطق کشاورزی، براي آن که احشام و ساير حيوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزديک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آنها را بوته چای می کارند. حيوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمی شوند!


    3. اولين وارد کننده تخم اين گياه به ايران در اوايل دوره قاجار انگليسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته اي در دربار قاجار، کشت اين گياه و نوشيدن دم کرده آن را در ايران رواج دادند. عکس العمل علماء و حکماي سليم النفس آن دوران در برابر اين حرکت پليد استعماري شديد بود. در يکی از نامه هایی که به دربار قاجار نوشته شده است آمده: «چرا می خواهيد گياهی را در ايران رواج دهيد که حتی الاغ ها از نزديک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است!». واقعيت آن است که حکمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که اين گياه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غير دارویی آن مضر است.


    4. موادی که در اصطلاح علم شيمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتيک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» يکی از مواد آروماتيک است که چای هم اين ماده را دارد. فنول چيست؟ فنول يک ماده دارای ترکيبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب اينجاست که قريب به اتفاق مواد معطر شيميایی که در کارخانجات به چاي اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتيک و سرطان زا هستند! (گل بود به سبزه هم آراسته شد)

    5. مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شده است) جلوي جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گيرد که در نتيجه منجر به بروز بيماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکيباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ايجاد مي کند. تانن‌ها با آهن، ايجاد رسوب مي‌ نمايند و اين رسوب به دليل درشتی ملکول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيری می کند. فراموش نکنيد که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بيماری ديگر در بدن می شود.


    6. همان گونه که گفته شد چای دارای ماده اي است به نام تانن. اين ماده بسيار مدر است و به همين خاطر مايعات بدن را دفع کرده و پلاسما غليط می شود. آنزيم ها در پلاسمای غليظ نمی تواننند فعاليت کنند و به همين خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بيماری های گوناگون مي شود. ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول های اپيتليال کليه شده و کليه را به مرور از کار می اندازد!


    7. گياه چای داراي ماده ای است به نام اگزاليک اسيد، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابوليسمي ايجاد می کند. اين ماده در کليه رسوب کرده و سنگ های کليوی اگزاليک را موجب می شود.


    8. مصرف زياد چای دندان ها را لك دار و سياه می كند.


    9. چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي كند و همچنين به دليل ماهيت اسيدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.


    10. در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلی گرم «کافئين» وجود دارد که LDL خون را افزايش مي دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتياد ايجاد می کند!


    11. به دليل وجود مقدار زيادی از ماده کافئين در چای، براى عده اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب می شود. همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سينه را افزايش مى دهد.


    12. ماده آرام بخش ديگری در چای وجود دارد به نام «تئين» که محرک سيستم اعصاب سمپاتيک است و موجب افزايش ترشح آدرنالين می شود. تئين موجب کاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها می شود. منيزيم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشيدن چای اين ماده مفيد از بدن خارج می شود.


    13. به نظر شما چرا اغلب افراد چای خور جدی، هنگامی که تصميم به ترک چای می گيرند با علایمی مشابه با علایم معتادان مواد مخدر در هنگام ترک مواد مذکور (همچون سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ...) مواجه می شوند؟! آيا اين موضوع که ادعا شده است سال هاست توليد کنندگان چای در کشورهای خارجی براي حفظ مشتريان خود به چای مواد افزودنی مضر و اعتيادآوری اضافه می کنند قابل اعتنا نيست؟

    14. چند نفر معتاد به مواد مخدر را می شناسيد که سيگاری نباشند؟ و چند نفر سيگاری را می شناسيد که چای خورهای قهاری نباشند؟! چای به دليل مواد افيونی طبيعی که در خود داشته و مواد شيميایی که در فرآيند توليد توسط بسياری از توليدکنندگان به آن اضافه می شود، مقدمه ای براي آمادگی بدن جهت پذيرش انواع اعتيادها به مواد مضر ديگر است.


    15. اگر دقت کنيد قريب به اتفاق مواد سمی در طبيعت دارای طعم تلخ می باشند. شايد پروردگار مهربان با اين گونه خلقت خواسته است به موجودات هشدار دهد که چه موادی خوراکی نيستند و بايد از آنها پرهيز کنند. چاي يکی از تلخ ترين گياهان موجود در طبيعت است که البته با روش های مختلف سعی در کاهش اين تلخی و صد البته عادت دادن ذایقه مردم به آن دارند.


    16. همه اين ها که گفته شد برای چای سبز که خشک شده سريع برگ سبز چای می باشد صادق است. چای سياه که دم کرده مضرتری از چای سبز است با انبار کردن برگ سبز چای در مکان های گرم، پوسيده شدن و تخمير اين برگ ها، تغيير رنگ آنها به قهوه ای و سياه (مشابه عملی که باغبانان در وسط باغ با بر روی هم تلنبار کردن برگهای درختان انجام می دهند تا پوسيده شده و تبديل به کود گردند)، سپس خشک کردن اين برگهای پوسيده بدست می آيد!


    17. بدتر از چای سبز و چای سياه، چای هاي جديد طعم داری هستند که دارای اسانس های شيميایی مختلف بوده و تمامی مضرات دو نوع چای قبلی را دارند بعلاوه مضرات مواد شيميایی عطری و طعم دهنده های مصنوعی! (هرچه خوبان همه دارند تو يک جا داری)

    18. يکی از موارد مرسوم در جامعه ما (خصوصا در مراسم، جشن ها، سمينارها و ...) مصرف بسياری از نوشيدنی ها در ليوان های يک بار مصرف پلاستيکی است. اين ظروف به خصوص در مجاورت با نوشيدنی های داغ به سرعت مواد فوق العاده سمی و خطرناک نفتی را آزاد می کنند. برای امتحان می توانيد در يکی از اين ليوان ها چای داغ بريزيد و چند دقيقه ای کنار بگذاريد تا سرد شود. خواهيد ديد که پرده ای از مواد نفتی روی آن می بندد!


    19. در انواع چای هاي بسته ای (معروف به Teafix يا Lipton)، ضايعات/ته مانده های چای که قابل ارایه به شکل عادي نيستند در بسته های کاغذی که براي جلوگيری از وارفتن آنها در آب جوش، پروسه های شيميایی مختلفی روی آنها انجام شده و آغشته به انواع مواد مضر هستند قرار می گيرند. پاره ای از مواد شيميایی موجود در کاغذ مذکور در آب جوش حل شده و وارد بدن مصرف کننده می شوند!


    20. ميدانيم که انصافاً دين اسلام کامل ترين دين است و حتي در مورد جزیی ترين موارد زندگي شخصی و اجتماعی دهها و صدها حديث و روايت در کتب ديني ما نقل شده است. حال با فرض اين که ادعاهای بوقهای تبليغاتی تبليغ کننده مصرف چای صحيح باشد و مصرف اين گياه باعث آن همه منافع ادعایی آنها باشد، آيا به نظر شما عجيب نيست با وجود آن که گياه چای از پنج هزار سال قبل شناخته شده بوده است حتي يک مورد هم از معصومين و بزرگان دينی درباره خواص چای و توصيه به مصرف آن مطلبی در هيچ کتاب معتبری به ما نرسيده است؟! برعکس، همان گونه در بالا هم اشاره شد، علما و حکماي هوشيار ما اولين اقشاری بودند که در مورد ورود چای به کشور عکس العمل منفی نشان داده و به مخالفت برخاستند.


    21. ابو علي سينا (نابغه طب اسلامي) در طب سنتی از چای به عنوان ماده پست غذایی نام می برد و از آن فقط برای مصارف درمانی در شرايط خاص استفاده می كرده است.


    22. ممکن است عليرغم خواندن موارد فوق به دليل تبليغات زيادی که در قالب مقالات و اخبار مختلف شبه علمی به خورد جامعه داده می شود، هنوز باور نکرده باشيد که مصرف اين نوشيدنی همه جا تا اين حد مضر است. بسياري می پرسند که اگر واقعاً چای مضر است پس چرا اين قدر در رسانه ها از آن تعريف شده و در همه جا مصرف می شود؟ پاسخ آن است که اولاً ما نفي نمی کنيم که چای فوايد اندکی نيز دارد، اما این فواید قابل مقايسه با مضرات فراوان آن نيستند. مانند شراب و قمار که خداوند متعال در قرآن کريم در مورد آنها می فرمايد: «از تو در مورد شراب و قمار می پرسند، بگو در آنها منافعی هست، اما ضررهای آنها بسيار بيشتر است». ثانياً فراموش نکنيد که تجارت چای گردش مالی ميلياردی در سراسر جهان دارد. به نظر شما مافياها و کارتل های تجاری بزرگی که از اين راه منافع و سود سرشاری می برند به اين راحتي اجازه می دهند که حقايق برای مردم آشکار شوند؟! فراموش نکنيد که در اوايل قرن بيستم شرکت های سازنده سيگار و دخانيات به پاره ای از دانشمندان بی وجدان مخفيانه پول می دادند تا مقالات به ظاهر علمی در رد خطرات دخانيات و حتی طرح فوايد استفاده از آن نوشته و در مجلات معروف علمی آن زمان چاپ کنند. اسناد اين تبانی های بزرگ و کثيف در اواخر قرن بيستم منتشر شد، يعنی زمانی که همه ذينفعان ماجرا مرده بودند و مضرات بلای خانمانسوز دخانيات بر همه آشکار شده بود! دور از واقعیت نیست که گفته شود مشابه چنين اتفاقاتی در زمانه ما هم برای چای، موبايل، نوشابه، سوسيس، کالباس و ساير موارد مشابه رخ می دهد و اين ما هستيم که بايد عقلمان را قاضی کرده و سلامتی خود و اطرافيانمان را فدای مطامع مادی عده ای از خدا بی خبر نکنيم.


    23. بعضي می پرسند اگر مصرف چای اين قدر مضر است چرا خداوند آن را آفريده است؟! پاسخ ساده است: خداوند حکيم هيچ موجودی را در عالم بدون دليل و حکمت خلق نکرده است، اما اين به معنی آن نيست که هرچه آفريده شده خوردنی و دارای ارزش غذایی است!! بوته چای يکي از بهترين گياهانی است که می تواند هوا را از انواع آلودگی ها پاک کرده و حجم زيادی اکسيژن توليد کند. دليل آن که هوای مزارع چای بسيار مطبوع است نيز همين واقعيت می باشد. در حقيقت بشر امروز اگر عاقلانه فکر کند بايد به جای خوردن برگهای چای، بوته آن را به عنوان يک تصفيه کننده عالی هوا در سرتاسر معابر شهرها بکارد. شايد يک دليل ديگر برای آن که مصرف خوراکی چای مضر است همين باشد که اين گياه سموم موجود در هوا را به خود جذب می کند! همچنين به دليل اين که گياه چای اسيدی است، ماده ضد عفوني کننده خوبی می باشد. لذا براي شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفيد است. در طب سنتی برای درمان چشم عفونی شده نوزادان در عوض انواع و اقسام داروهای شيميایی و آنتی بيوتيک های دارای اثرات مضر جانبی فراوان، با استفاده از آب جوشانده چای چشم نوزاد را طی چند نوبت شستشو می دهند.


    24. اگر می پرسيد که چه بايد کرد، عرض می کنم: اولاً اطلاع رساني وسيع در بين همه آنها که دوستشان داريم. ثانياً رواج ده ها دم کرده طبيعی خوش طعم، مفيد و باصرفه که جانشينان بسيار مطلوبی براي چای مضر هستند در سطح جامعه (براي شروع از خانه خود و نزديکانتان شروع کنيد). به عنوان مثال می توانيد به تناوب از جوشانده بادرنج بويه (گياه مورد علاقه زنبور عسل که جوشانده آن مورد استفاده حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السلام نيز بوده است)، دم کرده برگ گياه به ليمو (گياهی با برگ های شبيه نعنا، با شربت به ليمو اشتباه نکنيد)، دم کرده ميوه نسترن، دم کرده گل گاوزبان، دم کرده بابونه، جوشانده تخم گشنيز (به صورت آسيا شده)، دم کرده پونه، دم کرده زنجبيل، دم کرده زيرفون، دم کرده برگ تيول و ... ده ها جوشانده و دم کرده طبيعی و مفيد ديگر که به تفصیل در بخش مقالات درج شده است، استفاده کنيد.



    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  2. صلوات ها 16


  3.  

  4. #2

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696



    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام
    اینم یه خاطره از عارف بزرگ، شیخ بهلول گنابادی(ره)

    فلسفه نخوردن چای از زبان شیخ بهلول گنابادی

    شیخ بهلول در این باره اشاره به داستانی دارد که ناپلئون فرانسوی به مردم کشورش گفت : اگر می خواهید بر مردم مشرق زمین تسلط پیداکنید ،باید چای را در آنجا رواج دهیم تا آن مردم به چای معتاد شوند و حتی مردم از وی چگونگی این امر را جویا شدند.



    وی گفت : باید ابتدا پول جمع کنیم و با این پول برای ممالک اسلامی که مدرسه و بیمارستان ندارند،مدرسه و بیمارستان بسازیم و در آنجا چای را مرتب به خورد آنها بدهیم و بدین ترتیب هر کس 40/1 خرج خود را در صندوق نگهداشت تا پول هنگفتی جمع و با آن مدرسه و بیمارستان ساخته شد و چون در این مکان به مردم قبل از هر چیز دیگر چای خورانده شود آنها معتاد به چای می شوند و اگر به جایی رسیدند که بچه ای صبح از خواب پا شود و به جای نان اول بگوید چای،شما به هدفتان رسیده اید. وقتی من این داستان را شنیدم 6 ساله بودم، همانجا استکان چای خودم را به زمین زدم و شکستم و از آن تاریخ تا الان چای نخوردم .


    منبع: www.ravazadeh.ir
    به نقل از سایت:http://www.sheikhbohlool.com/index.php?option=com_content&view=frontpage

    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  5. صلوات ها 13


  6. #3

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696



    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام

    یه سوال: دکترای غربی میگن که چای خاصیت ضد سرطانی داره، حالا چی میگی؟

    پاسخ: توجه کنید که در یک قرن گذشته، سرطان در ایران رشد چشمگیری داشته که اگر دقت کنیم می بینیم که دقیقا چای یک صد سال است که وارد ایران شده. از طرفی، دکترای غربی میگن که چای ضد سرطانه، اگه ضد سرطانه، پس چرا با این مصرف بیش از حد چای، بازهم ما شاهد سرطان هستیم.

    به این خبر توجه کنید:
    18تا 22 درصد مردم به سرطان مبتلا مي شوند

    هم اکنون سرطان ها سومين علت مرگ و مير در کشور محسوب مي شود اما با روند کنوني در سال هاي آينده يکي از دلايل اصلي مرگ و مير در کشورمان ابتلا به سرطان است. دکتر عبدا... فضعلي زاده رئيس انجمن سرطان در گفت وگو با مهربا اشاره به آمار سازمان جهاني بهداشت که 18 تا 22 درصد مردم در طول عمرشان مبتلا به سرطان مي شوند،افزود: هرم جمعيتي کشور در چند دهه آينده به سمت افزايش جمعيت کهنسال پيش مي رود و با توجه به اين که 60 درصد سرطان ها، افراد بالاي 60 سال را مبتلا مي کند ضرورت آگاه سازي خانواده ها بيش از پيش احساس مي شود. وي از سرطان سينه به عنوان اولين و شايع ترين سرطان زنان بعد از سرطان پوست در کشور نام برد و افزود: سن ابتلا به اين بيماري در ميان زنان ايراني 5 تا 10 سال کمتر از ديگر کشورهاست.رئيس انجمن سرطان ايران گفت: بر همين اساس از مجموع جمعيت 75 ميليوني کشور حدود 15 ميليون بيمار سرطاني خواهيم داشت.وي از آمار 30 درصدي مرگ و مير ناشي از سرطان ها در کشور به علت مصرف سيگار خبر داد و گفت: 30 درصد مرگ هاي ناشي از سرطان و 90 درصد از دلايل ابتلا به سرطان ريه و ديگر سرطان ها ناشي از استعمال مواد دخاني است.


    منبع: روزنامه خراسان (1389/10/7)

    ویرایش توسط ولیعصر : ۱۳۹۰/۰۱/۲۱ در ساعت ۱۶:۴۹
    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  7. صلوات ها 12


  8. #4

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696
    ویرایش توسط ولیعصر : ۱۳۹۰/۰۱/۲۰ در ساعت ۰۸:۰۲
    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  9. صلوات ها 12


  10. #5

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696



    به نام خدا

    نوشیندی خطرناک دیگر، نوشابه:

    تاثير مخرب «كوكاكولا» بر مردان

    دانشمندان دانماركي با تاكيد بر تاثير مخرب نوشابه «كوكاكولا» بر باروري مردان، از مردم خواستند تا از نوشيدن اين نوشابه مضر پرهيز كنند.

    به گزارش خبرگزاري فارس، دانشمندان دانماركي با تحقيق بر روي اسپرم 2 هزار و 500 جوان دانماركي به اين نتيجه رسيدند كه مصرف نوشابه «كوكاكولا» تاثير منفي شديدي بر روي توان جنسي اين افراد گذاشته است و لذا از مردم خواستند تا از نوشيدن اين نوشابه مضر خودداري كنند.

    اولين كشوري كه به سرعت تحت تاثير اين خبر قرار گرفت، آمريكا بود. نشريه تحقيقات پزشكي آمريكا نيز با درج نتايج اين بررسي خواهان توقف مصرف اين نوشابه شد. اين در حالي است كه گفته مي شود تندترين واكنش به نتايج اين تحقيق از سوي محافل صهيونيستي نزديك به اسرائيل نشان داده شده است.
    شركت «كوكاكولا» يكي از شركت‌هاي چند‌مليتي طرفدار رژيم صهيونيستي است و سالانه 17 درصد از درآمد خود را به پروژه ارض موعود صهيونيست‌ها اختصاص مي‌دهد.


    منبع: www.ravazadeh.ir


    ویرایش توسط ولیعصر : ۱۳۹۰/۰۱/۲۱ در ساعت ۱۶:۲۱
    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  11. صلوات ها 10


  12. #6

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696



    به نام خدا

    وقتی یک نوشابه می خورید،چه اتفاقی می افتد!

    10دقیقه بعد:10 قاشق چای‌خوری شکر وارد بدنتان می‌شود. می‌دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی‌شوید؟ چون اسیدفسفریک، طعم آن را کمی می‌گیرد و شیرینی‌اش را خنثی می‌کند

    20
    دقیقه بعد: قند خونتان بالا می‌رود و منجر به ترشح ناگهانی و یک ‌جای انسولین می‌شود. کبدتان شروع می‌کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود

    40
    دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛مردمک‌های ‌چشمتان گشاد می‌شود، فشار خونتان بالا می‌رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می‌کند. گیرنده‌های آدنوزین مغز حالا بلوک می‌شوند تا از احساس خواب‌آلودگی جلوگیری کنند.

    45
    دقیقه بعد:ترشح دوپامین افزایش پیدا می‌کند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد می‌کنند، تحریک می‌شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می‌شود.

    60
    دقیقه بعد: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می‌چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا می‌کند. میزان بالای قند خون و شیرین‌کننده‌های مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را ازطریق ادرار باعث می‌شوند.

    مدتی بعد : کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل می‌شود. حالا دیگر کلسیم ومنیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می‌شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت‌ها نیز از دست می‌رود.

    مدتی بعدتر : کم‌کم آن غوغایی که در بدن‌تان ایجاد شده بود فروکش می‌کند و نوبت به افت قند می‌رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک‌پذیر می‌شوید یا خیلی کرخت و بی‌حال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده‌اید؛ آبی که می‌شد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدن‌تان باشد. تا چند ساعت بعد اثرکافئین هم از بین می‌رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می‌کنید.


    منبع: www.ravazadeh.ir



    ویرایش توسط ولیعصر : ۱۳۹۰/۰۱/۲۲ در ساعت ۰۹:۰۸
    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  13. صلوات ها 11


  14. #7

    عضویت
    جنسیت دي ۱۳۸۹
    علاقه
    گفتگو در مباحث معرفتی
    نوشته
    6,663
    حضور
    32 روز 3 ساعت 20 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    0
    گالری
    0
    صلوات
    23682



    نقل قول نوشته اصلی توسط ولیعصر نمایش پست ها
    چرا ما به این روز افتاده ایم نوشیدنی که هیچ نمی دانیم از چه ساخته شده مصرف می کنیم.ای انسان بدقت در غذای خود بنگر. چقدر ملاحظات، چقدر مماشات آخر تا کی باید دید جوانان ما با روحیه سازنده و با غیرت بی حاصل و به بهایی اندک(لذت کاذب) در نقشه های دشمنان فنا می شوند و مرگ آنها را در بر می گیرد. از تمام متولیان امور بهداشت و درمان کشور و صاحبنظران در عرصه فقه و حقوق می خواهیم با هم همکاری لازم را مبذول دارند تا در این مورد به راه کاری یگانه برسند( به نظر می توان ابتدا برای آن جایگزین تعیین کرد _با فرهنگ سازی_و سپس واردات را قطع کردو شرکت های داخلی را تغییر بهره وری داد و سپس آنرا تحریم نمود)
    سلام
    برای تحریم فقهی یک نوشیدنی باید دلیل محکمی وجود داشته باشد مثل ضرر معتد به در سیگار که منجر به تحریم آن توسط بعضی مراجع شد . لذا اگر این ضرر معتد به موجود است می توان با اطلاع رسانی اقدام کرد .
    در خصوص بهره مندی یهودیها و احیانا گروههای منحرف دیگر از این قضیه هم شاید کمتر جنس خارجی باشد که اینطور نباشد لذا هر حکمی در مورد نوشابه صادر شود باید در مورد آنها نیز صادر شود که منطقی به نظر نمی رسد چه اینکه اقتصاد دنیای امروز یک اقتصاد به هم تنیده است .
    فراموش نکنیم دنیای اقتصاد هم یک میدان جنگ است که اقدامات تلافی جویانه دارد و معلوم نیست اقدامات تلافی جویانه آنها بر ما اثری نداشته باشد .
    اما اقدام شخصی افراد منعی ندارد . بنده خودم از خرید و مصرف نوشابه های خارجی ابا دارم . وقتی تقاضایی نباشد عرضه هم بی معنا خواهد بود و تنشی هم ایجاد نمی کند . البته این را هم با اطلاع رسانی می توان تحقق بخشید .
    موفق باشید

    ویرایش توسط حامد : ۱۳۹۰/۰۱/۲۲ در ساعت ۰۰:۴۰
    هردو عالم یک فروغ روی اوست




  15. صلوات ها 8


  16. #8

    عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۸۸
    علاقه
    عقاید اسلامی
    نوشته
    2,154
    حضور
    1 روز 4 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    18
    آپلود
    0
    گالری
    190
    صلوات
    19406



    سلام علیکم
    ممنون از کاربر گرامی جناب ولعیصر
    لطفا اگر کسی درباره مضرات نوشیدنی های کافیین دار مانند قهوه،نسکافه،کاپوچینو مطلب علمی سراغ داره با ذکر منبع اینجا قرار بده

    [SIGPIC][/SIGPIC]

    مقربان

  17. صلوات ها 8


  18. #9

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696



    به نام خدا

    سلام

    مضرات کافئین

    با آنكه خو گرفتن به عادات بد آسان میباشد اما ترك كردن آنها دشــوار است. مـصرف كـافئـین یـكی از آن عـادات بــدتوطئه غرب، در تغذیه میباشد كه آهسته اما پیوسته بدرون سیستم بـدن شما نفوذ میكند. با یك فنـجان قـهوه شـروع میكنید سـپس یـك فـنـجان قــهوه به 2و 3 و ..فنجان تبدیل شـده و بـه هـمیـن ترتیب تبدیل به یك اعتیاد میگردد. اگر تصور می كـنـیـد كـه منظور از كافئین تنها قهوه میباشد با آنكه غلظت كافئـیــن در قهوه زیاد است اما كافئین در اقلام زیر نیز وجود دارد:
    1- چای
    2-كاكائو و شیر كاكائو
    3-شكلات و كیكهای شكلاتی
    4-نوشابه های غیر الكلی مانند كوكاكولا و پپسی.

    آیا میدانستید كه كافئین قادر است سیستم بدن شما را ویران كند؟

    1- فشار خون: این مطلب ممكن است شما را شوكه كند اما در واقع ظـرف 2 سـاعـت پس از مصرف كافئین بهر شكل فـشار خون بالا رفته و تقریبا تا 3 ساعت پایین نمی آید. و اگر عادت دارید كه هر 4-3 ساعت یكبار قهوه بنوشید بنابراین فشار خون شما همواره بالا میباشد! اكنون باید متوجه شده باشید كه چرا دائما مظطرب و عصبی هستید.

    2- سیستم عصبی: هنگامی كه شما كافئین مصرف می كنید انـرژی فراوانی بسمت مغز شما سرازیر میگردد بنابراین احساس بیداری، طراوت و انرژی سرشار می كنید. اما همچنـین احـساسات نـاخـوشایـنـدی را نـیـز در كـنـار آنـها تجربه خواهید كرد

    3- قلب: فشار خون بالا قطعا بروی عملكرد قلب تاثیر می گذارد. ثـابـت شـده اسـت كه افرادی كه روزانه 6 فنجان قهوه مینوشند 2 برابر بیشتر در معرض سكته قلبی قرار دارند. انتخاب با شماست!

    4- سیستم گوارش: كافئین سـوء هـاضـمه و زخم معده را افزایش می دهد. بـنابرایـن بار دیگر كه دچار سوزش معده شدید تـعداد فنـجـان چـای و یا قهوه ای كه نوشیده اید را بخاطر بیاورید!

    5- الگوی خواب: آیا یكی از دلایلی كه شما قهوه می خـورید دور كردن خواب و بیداری نمیباشد؟ شما می خواهید مدت بیشتری را بیدار بمانید تا كـارهـای نیمه تمام و عقب افـتاده خود را به پایان برسانید. اما در حقیقت شما درخـواهید یـافـت زمـانـی كـه واقـعـا میخواهید بخواب بروید نیز قادر به انجام آن نمیباشید. این نتیجه عمل كافئین است كــه در تمام جریان خون شما جریان یافته است.

    آماده اید آن را ترك كنید؟

    همانند دیگر اعتیادها ترك آسان نمی باشد. شـما ممـكن اسـت دچـار عـلائم محرومیت مانند سردرد و بی حالی گردید و هوس كنید دوباره قهوه بنوشید ویا زودرنج و كـج خـلق شوید. راه حـل آن اسـت كـه ذهـن خـود را از قـهوه منحرف كرده و سرگرم فعالیت دیگری گردانید. مثلا برای دویدن به پارك بروید و یا ورزش كنید. انـتظار مـعـجزه نداشته باشید به خودتان زمان بدهید و اعتقاد راسخ خود را ازدست نداده و تسلیم نگردید.



    ویرایش توسط ولیعصر : ۱۳۹۰/۰۲/۰۲ در ساعت ۱۳:۰۱
    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  19. صلوات ها 8


  20. #10

    عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۹
    نوشته
    113
    حضور
    6 ساعت 13 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    5
    صلوات
    696



    به نام خدا

    سلام

    به احتمال قوی، تا حلا شنیدید که در اسلام، فوت کردن به ماده غذایی (اعم از نوشیدنی و خوراکی) کراهت دارد،

    چون گاز دی اکسید کربن موجود در بازدم انسان، برای انسان بسیار مضر است حتی اگر به مقدار یک فوت کردن

    ساده باشد.

    حال ما شاهد مقدار بسیار فراوانی گاز دی اکسید کربن در نوشیدنی ها از جمله نوشابه ها و دوغ های گاز دار

    هستیم.

    حتی کار دشمنان به جای رسیده است که آبهای گازدار هم دارند تولید میکنند و به خورد مردم نا آگاه میدهند.

    و وظیفه ما اطلاع رسانی است که در حکم نهی از منکر میباشد.

    نکته: ائمه اطهار (ع)، مهمترین علت برپایی حکومتهای ظالم را نا آگاهی مردم از اوضاع جامعه میدانستند.

    ویرایش توسط ولیعصر : ۱۳۹۰/۰۱/۲۹ در ساعت ۰۷:۳۱
    -:- اللهم عجل لولیک الفرج -:-

    .!.:.!. اللهم احفظ قائدنا امام الخامنه ای
    .!.:.!.

  21. صلوات ها 7


صفحه 1 از 7 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این موضوع را مشاهده کرده اند: 0

هیچ کاربری در لیست وجود ندارد.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود