چرا یهودی ها پولدارن؟

تب‌های اولیه

4 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
چرا یهودی ها پولدارن؟

در قران آیاتی هست که می گوید اگر ترس از این نبود که مومنان ایمانشان را از دست دهند، به کافران چنان سرمایه ای می دادیم که خانه های نقره ای بسازند. د رمقابل جای دیگر می گوید بخاطر سختی هایی که یهودی ها دیدند به آنها اموال فراوان دادیم آیه 137 اعراف. حالا برای من سوال شده چرا یهودیان اینقدر سرمایه دارن؟ آیه به خاطر سختی های قوم بنی اسرائیل یا به خاطر کفرشان؟

با سلام
جناب هیوا

اول ترجمه ای مورد نظر را برسی کنیم و بعد به بیان و تفسیر!

و اورثنا القوم الذين كانوا يستضعفون مشارق الارض و مغاربها التى باركنا فيها و تمت كلمه ربك الحسنى على بنى اسرائيل بما صبروا و دمرنا ما كان يصنع فرعون و قومه و ما كانوا يعرشون

و به آن گروهى كه پيوسته تضعيف مى‏شدند [بخشهاى] باختر و خاورى سرزمين [فلسطين] را كه در آن بركت قرار داده بوديم به ميراث عطا كرديم و به پاس آنكه صبر كردند وعده نيكوى پروردگارت به فرزندان اسرائيل تحقق يافت و آنچه را كه فرعون و قومش ساخته و افراشته بودند ويران كرديم

اين آيات مشتمل است بر اجمال آنچه كه بين موسى و فرعون - در ايامى كه موسى (عليه السلام ) در ميان قوم فرعون به سر مى برده - جريان يافته و آن خاطراتى را كه وى پس از دعوت آنان به دين توحيد و نجات دادن بنى اسرائيل داشته و آن معجزاتى را كه يكى پس از ديگرى برايشان آورده تا آنجا كه خدا او و بنى اسرائيل را نجات داده و فرعون و لشكريانش را غرق كرده و سرزمين مبارك و مشارق و مغارب آن را در اختيار او و قومش گذاشته خاطر نشاءن ميسازد.

ظاهرا مراد از (ارض ) سرزمين شام و فلسطين است، مويد و يا دليل بر اين معنا جمله بعدى است كه مى فرمايد: (التى باركنا فيها) براى اينكه خداوند در قرآن كريمش غير از سرزمين مقدس كه همان نواحى فلسطين است و غير از كعبه هيچ سرزمينى را به بركت ياد نكرده.


معناى آيه اين است كه : ما بنى اسرائيل را كه مردمى ضعيف به شمار مى رفتند قدرت داده و مشارق و مغارب سرزمين مقدس را به ايشان واگذار نموديم.
و اگر در اينجا بنى اسرائيل را به مردمى مستضعف وصف كرده براى اين است كه كارهاى عجيب خارق العاده خدا را برساند، و بفهماند چگونه خداوند افتادگان را بلند مى نمايد و كسانى را كه در نظرها خوار مى آيند تقويت نموده و زمين را در تيول آنان قرار مى دهد، چه قدرتى بالاتر از اين ؟


اينهم كه فرمود: (و تمت كلمه ربك الحسنى ) براى اين است كه برساند به ملك و سلطنت رسانيدن بنى اسرائيل و هلاك كردن دشمنان ايشان بر وفق قضاى حتميش بوده، موسى (عليه السلام ) هم گويا از اين قضا خبرى داشته كه در وعده به بنى اسرائيل گفته است : (عسى ربكم ان يهلك عدوكم و يستخلفكم فى الارض ). آيه شريفه (و نريد ان نمن على الذين استضعفوا فى الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين ) نيز اشاره به همين معنا دارد.
و اما معناى (تماميت كلمه ) - تمام شدن كلمه، خارج شدن آن از مرحله قوه و استعداد به مرحله فعليت و وقوع است، البته ناگفته نگذاريم كه جهت و علت تمام شدن كلمه پروردگار در خصوص داستان بنى اسرائيل صبر ايشان بوده و لذا فرموده : (بما صبروا).
جمله (و دمرنا ما كان يصنع فرعون...) به اين معنا است كه ما آن صنايعى كه قوم فرعون داشته و آن قصرهايى كه افراشته بودند و آن تاكستانهائى كه به وجود آورده و داربست هايى را كه براى موبن ها ساخته بودند از بين برديم.


تفسیر المیزان

هیوا;49786 نوشت:
چرا یهودیان اینقدر سرمایه دارن؟

مجامع صهيونيستي در راستاي اهداف پليد خود تصميماتي اتخاذ نمودند كه به عنوان پروتكل هاي يهودي نام گرفت كه در آنها براي حكومت اشراف يهود در دنيا بر دو اصل حياتي شديداً تأكيد شده است:
1.توليد ثروت، و بدست گرفتن ثروت جهاني
2.به دست گرفتن علوم و دانش هاي مختلف روز
و دست صهيونيسم براي رسيدن به اين اهداف به جنايتهاي گسترده اقتصادي، تبليغاتي، سياسي و غيره آلوده گشت.
اما مسأله قابل توجهي كه وجود دارد يهود با توجه به دو اصل ياد شده براي حمايت مالي از هم كيشان خود اقدام به تشكيل صندوقهاي مالي، اعتباري و رفاهي نمود تا از هم پيمانان يهودي و صهيونيست پشتيباني كامل را انجام داده باشد و به اين وسيله ضمن حفظ نيروهاي خويش، عامل جذبي براي نيروهاي مستعد واقع شود.
با حمايتهاي دولت انگليس و آمريكا از يك سو، و با جذب و نفوذ افراد سرمايه دار در صحنه اقتصاد جهاني، و پياده نمودن سياستهاي مرموزانه خود از سوي ديگر، توانسته اند به مقدار قابل توجهي ثروت و سرمايه در اختيار داشته باشند.
همچنين با اجراي سياست سفته بازي به دنبال تصاحب ثروت دنيا رفتند و با تلاش براي بي رغبتي مردم به كشاورزي و گران كردن لوازم مورد نياز اوليه مردم و بالا بردن حقوق كارگران و كارمندان و ترويج تجمل پرستي در زندگي، سعي در فلج نمودن اقتصاد كشورها نمودند.

از نظر قران كريم دنيا طلب ترين قوم عالم يهود است ولتجدنهم احرص الناس علي حيات(بقره 96) اين روحيه انها را به جمع مال و پرورش آن از هر رااه ممكن واميدارد تا آنجا كه خداوند از آنها به قوم ربا خوار و حرام خوار تعبير كرده است و اخذهم الربا و قد نهو عنه و اكلهم اموال الناس بالباطل (نساء 161) اين قوم با چنين روحيه اي آيا نبايد بعد از گذشت قرنها پول دارترين مردم باشند :pir:
موضوع قفل شده است