...@جهنم@.......خیلی مهم فقط چند خطه ......لطفا بخونید

تب‌های اولیه

3 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
...@جهنم@.......خیلی مهم فقط چند خطه ......لطفا بخونید

قرآن کریم:...لباسهایی از آتش برای آنها بریده شده و مایع سوزان بر سرشان ریخته می شود هم آنچه که درونشان است با آن آب می شود و هم پوستهایشان.. و برای آنها گرزهایی از آهن است. ( سوره ی حج آیات 19 تا 21 )
هر گاه پوست های تن آنها بسوزد پوستهای دیگری به جای آن برای آنها قرار می دهیم تا کیفر را بچشند. ( سوره ی نساء آیه ی 56 )
..و از آب بد بوی متعفنی نوشانده می شود. آن را جرعه جرعه سر می شکد و هرگز حاضر نیست به میل خود آن را بیاشامد و مرگ از هر سو به سراغ او می آید ولی با این همه نمی میرد ( سوره ی ابراهیم ایات 16 و 17 )
هر گاه بخواهند از غم و اندوه های دوزخ خارج شوند به آنها بازگردانده می شوندو بچشید عذاب سوزان را (سوره ی حج آیه ی 22 )
هر زمان که گروهی وارد می شوند گروه همسان خود را لعنت می کنند ( سوره ی اعراف آیه ی 38 )
همیشه در آن باقی میمانند نه از عذابشان کاسته می شود و نه مهلتی به آنان داده می شود. ( سوره ی بقره آیه ی 162 )
و هنگامی که در صور دمیده شود هیچ یک از پیوند های خویشاوندی در آن روز میان آنها نخواهد بود و از یکدیگر تقاضای کمک نمی کنند. کسانی که کفه ( عمل ) ترازوهای آنها سنگین است همان رستگارانند و آنها که کفه ( عمل ) ترازوهای آنها سبک باشد کسانی هستند که سرمایه های وجود خود را از دست داده , در جهنم جاوندانه خواهند ماند ( سوره ی مومنون آیات 101 تا 103 )

خداوند هیچ به مردم ستم نمی کند. ولی این مردمند که به خود ستم می کنند ( سوره ی یونس آیه ی 44 )
..
بندگانم را آگاه کن که من آمرزنده و مهربانم. و عذاب من همان عذاب دردناک است. (سوره ی حجر آیات 48 و 49 )
...و او را با ترس و امید بخوانید که رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است. ( سوره ی اعراف آیه ی 56 )
و قطعا شما را پس از آنها در زمین سکونت خواهیم داد. این برای کسی است که از مقام من بترسد و از تهدیدم بیمناک باشد ( سوره ی ابراهیم آیه ی 14 )
..
ای مردم وعده ی خداوند حق است مبادا زندگی دنیا شما را بفریبد و مبادا فریبکار شما را نسبت به خدا فریب دهد ( سوره ی فاطر آیه ی 5 )

..
..هیچ سرپرست و شفاعت کننده ای برای شما جز او ( خدا ) نیست آیا متذکر نمی شوید؟ ( سوره ی سجده آیه ی 4 )
ایا برای هدایت آنان کافی نیست که بسیاری از اقوام پیشین را هلاک کردیم؟ در حالی که اینها در خانه های آنها راه می روند.در این نشانه هایی است. آیا نمی شنوند؟ ( سوره ی سجده آیه ی 26 )

لطفا جاهای دیگه هم کپی کنید
ممنونم

1212;525231 نوشت:
لطفا جاهای دیگه هم کپی کنید
ممنونم

توصيف جهنم در قرآن کريم :

مسلم آن است که «جهنم» کانون قهر و غصب الهي است. مطابق صريح آيات قرآن کريم، مشتمل بر عذاب هاي جسماني است که توسط آتش شعله ور شده و نشأت گرفته از قهر و غصب الهي مي باشد، عملا گناه بدون اغراق و کنايه، بدن انسان هاي نافرمان الهي را مي سوزاند. اگر چنان باشد که اين عذاب ها را بر کنايه و يا مجاز گوئي حمل کنيم، بايد از ظاهر بسياري از آياتي که در اين باره صراحت دارد دست برداريم.
اما اين که ماهيت «جهنم» را بدانيم که جهنم چيست و واقعاً آتش در آن وجود دارد يا ندارد، مي توان به قرآن کريم مراجعه کرده و از نام هائي که براي جهنم ذکر کرده، به اين حقيقت پي برد. و آن نام ها پرده از روي اسرار اين کانون قهر الهي بر خواهد داشت. بنابر اين، احاطه ی کامل بر اسرار آن براي مردم دنيا غير ممکن است، ولي اين امر هرگز مانع معرفت و شناخت اجمالي نخواهد بود. بنابر اين، براي نمونه به برخي از نام هاي جهنم و ماهيت جهنم اشاره مي شود.
1. {سأصليه سقر، و ما ادراک ما سقر، لا تُبقي و لاتذر، لواحه للبشر[1]} اما بزودي او را (انسان، نا فرمان را) وارد جهنم مي کنيم و تو نمي داني سقر (جهنم) چيست؟ آتشي است که نه چيزي را باقي مي گذارد و نه چيزي را رها مي سازد! پوست تن را بکلي دگرگون مي کند.
2. {فاتقوا النار التي و قود ها الناس و الحجاره اعدت للکافرين[2]} از آتشي بترسيد که هيزم آن بدن هاي مردم (گنهکار) و سنگ ها نيست! و براي کافران آماده شده است.
3. {کلا لينبذن في الحطمه، و ما ادراک ما الحطمه، نار الله الموقده التي تطلع علي الافئده[3]} چنين نيست که او مي پندارند به زودي در «حطمه» انداخته مي شود، و تو چه مي داني «حطمه» چيست؟ او، آتش بر افروخته الهي است، آتشي که درون دل ها را مي سوزاند و از آن سر مي زند.
4. {کلا انها لظي، نزاعه للشوي، تدعوا من ادبر و تولي[4]} اما هرگز چنين نيست (آن ها مي پندارند) شعله هاي سوزان آتشي است که دست و پا و پوست سر را مي کنند و مي برد، و کساني را که به فرمان خدا پشت کردند صدا مي زند.
5 . {نُوَلِّهِ ما تَوَلَّى وَ نُصْلِهِ جَهَنَّمَ وَ ساءَتْ مَصِيراً[5]}
6. {إِنَّكُمْ وَ ما تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ حَصَبُ جَهَنَّمَ أَنْتُمْ لَها وارِدُونَ[6]}
در حقيقت شما و آن چه غير از خدا مي پرستيد، مواد سوختني دوزخيد شما در آن وارد خواهيد شد.
كلمه ی «حصب» به معناي هيزم دوزخ است و معناي عميقي دارد چون كه همان طوري كه هيزم اول خود را مي سوزاند بعد اشياء ديگر را، انسان تبهكار نيز ابتدا خود و بعد ديگر تبهكاران را مي سوزاند. پس با توجه به اين چند آيه، نتيجه
مي گيريم كه دوزخيان هم مي سوزند و هم مي سوزانند و به خاطر همين، قرآن کریم از آنان گاهي به «وقود»، يعني آتش زنه و گاهي به «حصب» و مواد سوختني ياد مي كند.[7] اما لازم به ذكر است كه گر چه آتش جهنم نتيجه اعمال و كردار عقايد آدمي در دنياست، امّا بايد گفت اين جهنم و عذاب و شكنجه هاي آن فعل الهي است. چرا كه تبديل صورت باطني ما كه در دنيا انجام داده ايم، به عذاب در جهنم فعل خداست چه كسي است كه دستور مي دهد تا جهنم سوخت و سوز داشته باشد اين فعل خداست.[8]
در مجموع، از آيات مربوط به جهنم و نام هاي او و اوصاف آن استفاده مي شود که جهنم يک مرکز هولناک مجازات است، آتشي سوزان آن را پر کرده و داراي طبقات گوناگون مي باشد، اما نه آتشي هم چون آتش دنيا، بلکه آتشي با مشخصات زير: هيزم و آتشگيره آن سنگها و انسان هاست، از دلها و از عمق جان سر مي زند، همه ی هستي انسان را در هم مي کوبد، آتشي داراي درک «که فقط گناهکاران را[9] به سوي خود مي کشاندو آن ها را از دور، صدا مي زند، هر چند راه دور باشد، هم صداي او را گناهکار مي شنود و هم شعله او را مي بيند»[10]


[/HR][1]. مدثره، 26 ـ 29.

[2]. بقره، 24.

[3]. همزه، 4 - 7.

[4]. معارج، 15 - 17.

[5] . نساء، 115.

[6] . انبياء، 98.

[7] . ر.ك: معاد در قرآن، ج 5، ص 391.

[8] . همان، ص 47 ـ 48.

[9]. فرقان، 12.

[10]. فرقان، 12.

موضوع قفل شده است