آیا ما محکوم به شکستیم؟

تب‌های اولیه

9 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
آیا ما محکوم به شکستیم؟


بسمه تعالی

عنوان تاپیک : آیا ما محکوم به شکستیم؟
هدف از تاپیک : فرهنگسازی برای خودکفائی و استقلال کشور – مبارزه با تحریم و استکبار جهانی

چکیده
: باید با غول تنبلی بجنگیم و اجازه ندهیم که آثار یک عمر استفاده مفت از نفت امروز باعث بدبختی ما گردد و در این مسیر باید از توکل , همت ,نبوغ , و استعدادهای خود و همچنین از وحدت خودمون استفاده کنیم.

مقدمه:

سختی کار ما از اونجا شروع شد که تو کشورمون نفت پیدا شد!
یعنی این موهبت الهی که برای رفاه ما و به عنوان برکت در این خاک پیدا شد , تبدیل به بلای جان ما شد.

اما دلایل این معزل :

  1. کشورهائی که از نظر صنعتی و روشهای استفاده از انرژی و به خصوص نفت در جهان پیشرو بودند و هستند , متاسفانه بوئی از انسانیت و جوانمردی نبرده اند و به جای جامه عمل پوشاندن به شعارهائی که در مورد صلح و حقوق بشر و ایجاد آسایش برای همه جهان سر میدن در عمل با خوی وحشیگری به کشورهای آسیایئ که حامل نفت بودند هجوم آوردند و با به خاک و خون کشیدن مردم آنها شروع به استثمار آنها و تخلیه منابع ملی آنها کردند.
  2. به دلیل عدم توانائی ایران در استخراج و فرآوری نفت از قبل از انقلاب , ایران به عنوان یک کشور مصرف کننده و نه تولید کننده شناخته شد و با توجه به اینکه کسر کوچکی از سود استخراج نفت به داخل کشور می رسید , ولی این سود مفت آنقدر بود که شکم بسیاری را (اکثرا پایتخت نشینها را) سیرکند و به کل افکار را از تمرکز بر نوآوری, خود کفائی و تولید فلج کرد البته سیستم حاکم طاغوت هم از این وضع استقبال می کرد.
  3. بعد از انقلاب افراد منافق و یا جاهل باز هم این مهم را نادیده گرفتند و از طرفی یک اینرسی بزرگ رو دوش مردم سنگینی می کرد و به قولی ما اونقدر تنبل شده و عادت به مفت خوری کرده ایم که متوسط کار روزانه در مراکز دولتی روزانه چند دقیقه بیشتر نیست! و بخش خصوصی هم که عمدتا به فکر سود شخصی است و باز هم مشکل کشور لاینحل مونده.
  4. دلایل دیگری هم هست که شما ها خودتان استادید و من وقتتون را نمیگیرم!

چه باید کرد؟

امروز همگان سر خود را زیر برف می کنند و همه تقصیرها را به گردن تحریم می اندازند!
اما یک سوال : آیا مقصر اصلی تحریم است؟
فرض کنید : مرز های ایران را گسترش دهیم بطوریکه همه کره زمین را بگیرد و تحریم بگونه ای باشد که خارج از مرزهای ما هیچ صادرات و وارداتی نداشته باشیم. در اینصورت همه زمین باید از گرسنگی بمیرند؟ منظورم این است که آیا امروز از یک کره دیگری مثلا کره ماه یا مریخ با کره زمین صادرات و واردات دارد؟ اگر نه پس باید همه کره زمین در فشار تحریم باشد؟
مسلما خیر.
برادران و خواهران من , کار ما با شعار و دعا و توهم درست نمیشه , و تنها راه نجات ما تولید زیر سایه ایمان و وحدت است.
امروز غرب دلار بدون پشتوانه چاپ میکنه و نفت ما را می خره و یا به عبارتی کاغذ باطله میده و نفت میبره...

جمع بندی :

سرتان را درد نیارم . از همگی درخواست می کنم در این زمینه , یعنی راه رسیدن به استقلال و خودکفائی و نجات از فقر همه مردم ایران نظرات خودشون را بگن.
لذا دوستان لطف کنید به موارد زیر اشاره کنید:

  1. بزرگترین مشکل در راه رسیدن به کارآفرینی و ایجاد تولید در کشور چیه؟
  2. اگر تجربه ای در تولید دارید , مطرح کنید.
  3. نظر حقیر اینه که از نیرو و استعدادی که بچه های اسک دین دارند استفاده بشه و یک کار گروهی بزرگ برای تولید ایجاد بشه! نظر شما چیه؟
  4. هرکسی هر صحبت مربوطی به این موضوع را داره مطرح کنه.
اگر مسیر تاپیک خوب پیش بره در پستهای بعدی در مورد جزئیات طرح هم با هم مشورت می کنیم. انشاالله

تو این تاپیک هم یه موضوع تقریبا مرتبط مطرح شد که خیلی پیگیری نشد. ولی دوستان خدا وکیلی کمی هم به اینجور تاپیکها توجه کنید و پیگیر باشید .
اِ اِ اِ همش که نباید دنبال تاپیکهای گوگولی مگولی باشیم!:khaneh:
ببینیم میتونیم یه کارخانه بزرگ تولیدی بنام " صنایع اسک دین " درست کنیم ؟ :Cheshmak:.
انشاالله.:Gol:

24 روز صبر کردم ببینم کسی جوابو میگه یا نه؟!
نه کارشناس و نه کاربری.بابا دمتون گرم!

عارف";470871 نوشت:
آیا ما محکوم به شکستیم؟

جواب:
بلهههههههههههههههه که محکوم به شکستیم!
وقتی تو یه سایت که اینهمه فرهیخته و با فرهنگ دور هم جمع شده اند و برای یه تاپیک به این مهمی (البته موضوع تاپیک مهمه وگرنه من که خاک پای همه شما بزرگواران هستم) ظرف مدت 24 روز حتی یه پیام که چه عرض کنم , حتی یه فحش هم ندادند خوب معلومه که محکوم به شکستیم!
خوووووووووب , باششششششششه. حالا که همه اینطوری میخوان حرفی نیست.
کارشناس محترم تاپیک رو قفل کنن.
من هم از همتون شاکیم با همتون قهرم و امید وارم دماغتون از دماغ پینوکیو هم درازتر بشه!
اما یه مطلب هم برای حسن ختام!
اولا که خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهند مگر اینکه خودشان بخواهند و تغییر دهند! (قرآن کریم)
دوماً جامعه اسلامی یک مثلث با سه ضلعه!
مگر معروف نیست که 3 چیز در صدر اسلام باعث پیروزی اسلام گشت :
1-اخلاق پیامبر
2-شمشیر علی (ع)
3-ثروت خدیجه (س)
ما در انقلاب خود 2 ضلع اول را داشتیم : 1- انقلاب اسلامی که برگرفته از سنت نبی اکرم بود و 2- رشادت و قدرت دفاع از حریم اسلام که جوانان و شهیدان در 8 سال دفاع مقدس آن را به منصه ظهور گذاشتند.
ولی ضلع سوم چی؟
بدون مایه فتیره!
یعنی الآن اگر 14 معصوم با هم حکومت را در دست بگیرند و ارتش 20میلیونی تا دندان مسلح هم باشند ولی مثل امروز مانند گدا زندگی کنیم , نتیجه مشخصه : محکوم به شکستیم!
بدون ثروت محکوم به شکستیم (چیزی که این است چه حاجت به بیان است؟)
علی (ع) چند تا چاه آب زد؟ چند تا نخلستان با هزاران اصله درخت تولید کرد؟...و بقیه ائمه(ع)...
دست اون برادرمون درد نکنه چند روز پیش متوجه شد که امام علی النقی(ع) در اینترنت مظلوم واقع شده و تاپیکش را زد و همه با جون و دل دارن کمک میکنن که وضع عوض بشه.....بله این کار واجبه , از نون شب هم واجبتره...چون ضلع اول مثلثه!
درباره جنگ نرم هم که هرکی تا میتونه داره کار میکنه (شمشیر علی ع) ولی برای ضلع سوم انصافاً کم کاری کردیم.
باید فرهنگ سازی کنیم , مثل پرنده فراموشکار( اُ س ....) میریم تو مذاکرات و هی باج میدیم و میاییم و شعار هفت من یه قاز میدیم که آی ال کردیم و آی بل کردیم و نتیجش رو تو مملکت داریم میبینیم!
اینهمه بیکاری, اینهمه فساد و فحشا و طلاق و ....داریم همه چیزمونو از دست میدیم!
حقیر انتظار ندارم تو این سایت معجزه کنیم.....ولی همیکنه صحبتش پیش بیاد و فرهنگ سازی بشه , بالاخره اثر خودشو میذاره و فرهنگ سازی میشه!
بالاخره حرفها به گوش اونائی که دستشون به دهنشون میرسه و شاید یه تکونی بخورن!
حالا قرار نیست از روز اول تکنولوژی نیمه هادی و ساخت تبلت و....شروع کنیم همین یه بتونیم یه کارگاه سفالگری بزنیم و 4 تا جوون بیکار و سرکار بزاریم و بتونن یه کاسه سفالی از خاک ایران درست کنن و مردم بتونن به جای گیلاس بلور فرانسوی که همش پزشو میدن تو اون کاسه سفالی آب بخورن و اونو بذارن سر سفرشون که زیرش به جای made in iran نوشته ساخته ایران از جنس خاک ایران بعدش ببینید اون آب در جسم و روح ایرانیهای تا دندان مجهز به جنس چینی چه میکنه!(راستی چه مییییییکنه این جنس چینی؟:Cheshmak:)
ولی بی تعارف تو این راهی که توش افتادیم آخر به ترکستان خواهیم رسید........و در آخر محکوم به شکستیم!
حقیر دیگه عرضم تمومه و از خدای منان برای همگی آرزوی اخلاق محمدی(ص) و رشادت حیدری دارم.
موفق باشید.:Gol:
اگر کارشناس محترم هم تاپیک را قفل کنن ممنون میشم.(شوخی)

[="Tahoma"][="Teal"]به نام خدا
سلام
به نظر من خانواده ها بايد هزينه هاشون رو پايين بيارن

مثلا مي تونيد در آپارتمان بلدرچين داشته باشيد و از تخم بلدرچين جاي تخم مرغ مصرف كنيد

يا در بالكن منزل برخي حبوبات رو بكاريد

اگر حياط يا كوچه يا فضايي براي كشت درخت داريد مي توانيد درخت هاي ميوه دار متناسب با منطقه خود را كشت كنيد.

مرمت اشیا کهنه و دست دوم:


کاغذ سنباده، لاک الکل و رنگهای روغنی تنها چیزهایی است که به آن نیاز دارید، تا مبلمان یا میز تحریری قدیمی و فرسوده را، به اجناسی لوکس و نو تبدیل کنید. پس فرصت را از دست ندهید، دست به کار شوید و ذوق هنری و خلاقیتتان را به همگان نشان دهید.

برنامه نویس شوید:

برنامه نویسی و توسعه‌ی اپلیکیشن‌های کاربردی برای شرکت‌ها، سازمان‌های دولتی و غیر دولتی و تولید اپلیکیشن‌های تحت وب، برترین شغل سال ۲۰۱۲ بوده و احتمالا تا پایان امسال هم نتایج مشابهی رقم خواهند خورد.

در بسیاری از کشورهای جهان، به ویژه‌ کشورهای در حال توسعه مانند ایران، نسبت تعداد برنامه نویسان تحصیل کرده به تقاضای بازار کار، کم‌تر از ۲۰ درصد است. در ایالات متحده، یک‌میلیون شغل مرتبط با برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن وجود دارد، در حالی که متخصصان این حوزه تنها سیصد‌هزار نفر هستند.
در ایران، شرکت‌های کوچک و بزرگ، تجار و ارائه کنندگان خدمات گوناگون، واقعیت امر را پذیرفته و قبول کرده‌اند که بدون وب سایتی رسمی یا حتی یک اپلیکیشن موبایل، در تبلیغ کسب و کار و فروش محصولات‌شان توفیق زیادی نخواهند داشت.
پس اگر عاشق فناوری هستید و از نعمت صبر و حوصله برخوردارید، دیگر اتلاف وقت جایز نیست.
تقریبا ۶۰ درصد از زبان‌های برنامه نویسی محبوب که اغلب کامپایلری هستند، بر اساس زبان C نوشته شده‌اند. بنابراین با یادگیری اولین زبان C مانند همچون Java، یادگیری زبان‌های بعدی بسیار آسان‌تر خواهد شد. #C++ ،Python ،C، جاوا اسکریپ و حتی PHP، همگی از نظر ساختار گرامر (Syntax) و معنایی (Semantic) وجوه مشترک و شباهت‌های بسیاری دارند.

طراحی صفحات وب:

دو عنصر کلیدی برای موفقیت در این کار، حس زیبایی شناسی و آشنایی با نرم افزارهای طراحی هستند. اگر این دو موهبت به شما ارزانی شده، دست به کار شوید و با طراحی پس زمینه هایی زیبا و شگفت انگیز برای صفحات رسانه‌های اجتماعی، لوگو و آیکون‌های کامپیوتر، آینده خود را دگرگون کنید. به اصول طراحی رابط کاربری (UI) و کاربرد پذیری (Useability) توجه ویژه‌ای داشته باشید. اگر در برنامه‌نویسی کامپیوتر مهارت دارید و یا قصد یادگیری آن را دارید، به طور جدی به طراحی صفحات وب فکر کنید.
ممکن است بسیاری از شما خوانندگان عزیز، در زندگی‌تان حتی یک خط کد هم ننوشته باشید. مشکلی نیست. جاوا اسکریپت، می‌تواند شروع بسیار خوبی برای ورود به دنیای کدنویسی باشد. چرا که هم محبوب و پرکاربرد است، هم راه را برای یادگیری دیگر زبان‌های برنامه نویسی یا نشانه‌گذاری مانند HTML هموار می‌کند.

ساخت صنایع دستی:
حتی اگر به میزانی اندک، با صنایع دستی آشنایی دارید، برای فروش محصولاتتان در سایت‌ها اقدام کنید. تردید نکنید، هر چقدر کالاهای شما پیچیده تر و همراه با ظرافت و زیبایی بیشتری باشند، درآمد حاصل از آن‌ها نیز بیشتر خواهد بود. به کیفیت محصولاتتان توجه کنید. کسی چه میداند، شاید روزی کارو کسب پر رونق‌تری در این زمینه بدست آوردید.
سفالگری، محصولات حصیری و چوبی و هرچیزی که به فکرتان برسد، می‌تواند یک منبع درآمد زایی خوب باشد. این را دیده‌ام که می‌گویم! برگذاری نمایشگاه یا گالری را اقدامی هوشمندانه بدانید. اگر برنامه نویس هستید، یک وب‌سایت راه اندازی کنید و محصولات تولیدکنندگان محلی را تبلیغ کنید. راه‌های زادی وجود دارد. فقط باید ایده‌ها را عملی کنید.

کشاورزی و کشت محصولات ارگانیک:

این روزها و با توجه به روش‌های نوینی که برای کشاورزی و دامداری به وجود آمده است، محصولات ارگانیک و طبیعی، از جاگاه ویژه‌ای نزد مصرف کنندگان برخوردارند. ساخت یک گلخانه مجهز، استفاده از کودهای گیاهی، پرهیز از سم پاشی مکرر و بهره گیری از روش‌های سنتی کشت محصول از جمله راه‌هایی است که برای حصول بهترین نوع محصولات پیشنهاد می‌شود.

فروش لوازم کهنه و اشیاء بادآورده:

نوجوانان:

به والدین خود در کارهای خانه، تعمیرات منزل و هرچیزی که از عهده‌تان بر می‌آید کمک کنید. پول‌های توی جیبی را پس انداز کرده و سعی کنید از همین حالا، سرمایه گذاری را امتحان کنید. به دنبال یادگیری علوم مختلف باشید و هرگز از درس غافل نشوید.
در چند روز باقی مانده تا پایان فصل تابستان، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های پاییزه‌ی زیادی برگزار می‌شود که می‌توانید در آن ها به فروش محصولات خوراکی محبوب و باب‌میل مشتریان بپردازید.
سعی کنید از همین حالا، انجام کار با نهایت دقت و پشت کار فراوان را سر لوحه زندگی خود قرار دهید و به فکر آینده باشید. دورنمایی از آن چه می‌خواهید در سال‌های آینده داشته باشید، شغل‌تان و ایده آل‌های زندگی خود ترسیم کنید و برنامه ریزی مناسب را از یاد نبرید.

اگر در اينترنت بگرديد سايت هايي رو خواهيد يافت كه ايده هاي نابي براي اشتغالزايي دارند حتما سري بهشون بزنيد مطمئنا پشيمون نميشيدو وقت شما به هدر نمي رود حتي اگر شاغليد.[/]

ناگفته هاي ناب;482295 نوشت:
برنامه نویسی و توسعه‌ی اپلیکیشن‌های کاربردی برای شرکت‌ها، سازمان‌های دولتی و غیر دولتی و تولید اپلیکیشن‌های تحت وب، برترین شغل سال ۲۰۱۲ بوده و احتمالا تا پایان امسال هم نتایج مشابهی رقم خواهند خورد.

سلام
من خودم قبلا برای حرفه خودم (استفاده شخصی - محاسبات سیستمها و شبکه های الکتریکی )برنامه نویسی می کردم و خیلی هم انرژی گذاشتم و استفاده خودم از اونها عالی بود. بعدش به فکر فروش نرم افزار افتادم و دیدم که به دلیل نبودن کپی رایت نمیشه فروشی داشت!
(دیدی؟ دیدی؟ این قسمت دست دولتمردانه!:Cheshmak:)
بعدش دیگه منصرف شدم از برنامه نویسی حرفه ای .....
الآن چند سالیه که خبر ندارم.
شما می دونی اوضاع کپی رایت چطوره و آیا ساز و کارهاش مدون شده یا نه؟

ناگفته هاي ناب;482295 نوشت:
این روزها و با توجه به روش‌های نوینی که برای کشاورزی و دامداری به وجود آمده است، محصولات ارگانیک و طبیعی، از جاگاه ویژه‌ای نزد مصرف کنندگان برخوردارند. ساخت یک گلخانه مجهز، استفاده از کودهای گیاهی، پرهیز از سم پاشی مکرر و بهره گیری از روش‌های سنتی کشت محصول از جمله راه‌هایی است که برای حصول بهترین نوع محصولات پیشنهاد می‌شود.

کاشت و پرورش قارچ هم خیلی مفید و نسبتاً ساده است .
دوستان گرامی در خصوص رشد اقتصادی ژاپن این سایتها مفیدند!
http://nasimbahari.com/news/print2729.html
http://zendagi1020.blogfa.com/post/55

باید با تقوا شد و گناه نکرد. به این چیزا نیست

عين الحيات;482321 نوشت:
باید با تقوا شد و گناه نکرد. به این چیزا نیست

چه خیری در مردم با تقوا که محتاج بی تقوایان (بلکه کفار) باشند وجود دارد؟
امروز اکثر مردم رفاه و آرامش را در این می بینند که آمریکا تحریم را بردارد و سیل واردات کالاهای خارجی به داخل زید شود تا اجناس ارزان گردد!
ولی باید به فکر استفاده از بازوان خود باشیم.
آنچه که از آنها به ما می رسد جز نابودی نیست!
امروز اگر نفت نداشتیم وجود یا نبود تحریم چه تاثیری داشت؟تا نفت داریم از تولیدات آنها می خوریم و وقتی نفت تمام شد باید از گرسنگی بمیریم؟
****************
محمد بن منکدر یکی از حفاظ قرآن در عصر امام باقر در ضمن تمجید از آن حضرت می گوید: می خواستم او را وعظ کنم که او مرا موعظه فرمود. سوال کردند چگونه؟ گفت: روزی از مدینه بیرون آمدم و در صحرا محمد بن علی بن الحسین علیه السلام را دیدم . او در حالی که بدن چاقی داشت در کنار دو غلام سیاه پوست کار می کرد پیش خود گفتم سبحان الله پیرمردی از قریش، در چنین ساعتی از روز با این وضعیت برای به دست آوردن دنیا در تلاش است. باید او را موعظه کنم.
- نزد او رفتم و گفتم: خداوند تو را حفظ کند. اگر در این حال که هستی اجل تو برسد چه خواهی کرد؟
- فرمود: «اگر در این حالی که هستم اجلم برسد، در حالی که در اطاعت خدا بوده ام از دنیا رفته ام. من با کار کردنم، خودم و عیالم را از محتاج بودن به تو و دیگر مردمان حفظ می کنم. وقتی از سر رسیدن اجل هراسناک خواهم بود که اجل مرا در حال نافرمانی خدا دریافته باشد.»
- گفتم: ای فرزند رسول خدا راست فرمودی من می خواستم تو را موعظه و نصیحت کنم که تو مرا موعظه کردی.
***********

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پيامی به مناسبت حلول سال 91، مجاهدت اقتصادی و حضور جهادگونه ملت ایران در عرصه های اقتصادی را یک ضرورت دانستند و خاطر نشان کردند: بخش مهمی از جهاد اقتصادی مسئله‏ ى تولید ملی است که اگر ملت با همت، عزم و آگاهی و با همراهی و برنامه ریزی درست مسئولان بتواند مشکل تولید داخلی را حل کند بدون تردید بر چالشهایی که دشمن ایجاد می کند غلبه خواهد کرد.
ایشان با دعوت از همه دست اندرکاران اقتصادی و آحاد ملت برای حرکت به سوی رونق تولید داخلی در سال جدید، تولیدملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به عنوان شعار سال ۹۱ معرفی کردند.

به عنوان یک قانون کلی:
هر وقت دیدید که قیمت اجناس بطور پیوسته داره میره بالا و اکثریت توان خرید ندارند و هر روز ضعیفتر میشن , دلیلش ورود اجناس خارجی و کم شدن طلا و سرمایه کشور (ارزش پول) است و مقصر آحاد مردم هستند که 1-تولید نمی کنن و 2- جنس خارجی می خرن.
و هر وقت دیدید که قیمتها ثابت است ولی اکثریت روز به روز ضعیفتر میشن و قدرت خریدشان کم میشه , دلیلش اینه که طلا و سرمایه کشور ثابته و از کشور خارج نمیشه ولی عدالت در جامعه نیست و آن ثرت ناعادلانه تقسیم شده و مقصر دولتمردان هستند!

موضوع قفل شده است