تا زماني که شخص مناسب را پيدا نکرده ايد ازدواج نکنيد.

تب‌های اولیه

12 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
تا زماني که شخص مناسب را پيدا نکرده ايد ازدواج نکنيد.


درست همانطور که نشانه هايي براي آماده بودن شخص براي ازدواج وجود دارند، نشانه هايي هم هستند که ميگويند: زمان ازدواج نرسيده است. بسياري از افراد ميتوانند با نگاهي به گذشته بگويند که چرا در آن زمان آماده ازدواج نبوده اند و اينکه اين آماده نبودن چگونه به جدايي آنها منجر شده است.
بررسي انگيزه هاي ازدواج، قبل از آغاز زندگي مشترک کمک ميکند تا اشتباه نکنيد. در اينجا به چند انگيزه نادرست براي ازدواج اشاره شده است و پرهيز از ازدواجي که به دنبال چنين عواملي صورت بگيرد، شايد کار عاقلانه اي باشد. در هر مورد به راه حلهايي نيز اشاره کرده ايم که شايد راه گشا باشند.

اگر به هر حال راضي به ازدواج در اين شرايط هستيد، لااقل ميدانيد که به چه ريسکي دست زده ايد و با چشم بازتري وارد زندگي مشترک خواهيد شد.

1 ) براي فرار از يک خانواده فقير، آشفته يا شوربخت. به جاي ازدواج به تحصيل در جايي دور از خانه و يا کار کردن در شهر ديگر بپردازيد. بر روي ساختن يک شخصيت مستقل و با رواني سالم متمرکز شويد تا بتوانيد يک زندگي سالم و سعادتمند داشته باشيد. هرچه خانواده شما ناهنجارتر باشد، شما به کوشش بيشتري نياز داريد تا اشتباه والدين خود را تکرار نکنيد.

2 ) هنگامي که بسيار جوان و ناپخته هستيد. از دوران نوجواني خود لذت ببريد و تا زماني که به بلوغ فکري لازم نرسيده ايد و سنتان بالاتر نرفته است، به ازدواج نينديشيد.

3) هنگامي که در معاشرت با جنس مخالف بي تجربه هستيد. معاشرتهاي ساده و دوستانه با جنس مخالف به شما کمک ميکند تا تيپهاي مختلفي از افراد را بشناسيد و به نيازها و خواسته هاي خود از شريک زندگي بيشتر پي ببريد و افراد سازگار با خود را از افراد ناسالم و ناسازگار تشخيص دهيد.

4 ) هنگامي که تازه فارغ التحصيل شده ايد، هرگز خودکفا نبوده ايدو به عنوان يک آدم مجرد روي پاي خود نايستاده ايد، هيچ شغل يا درآمد مشخصي نداريد، از تنها ماندن ميترسيد و دوستانتان دارند به سراغ زندگي خود ميروند. به جاي اينکار، تحصيلات و تخصص خود را کامل کنيد. حرفه اي را انتخاب کنيد که قابليتهاي متعددي داشته و بتواند شما و خانواده تان را براي همه عمر حمايت کند. به عنوان يک فرد مجرد (حتي در خانه والدين) بياموزيد که مسئوليت زندگي خود را بر عهده بگيريد، صورت حسابها را پرداخت کنيد، پس انداز کنيد و زندگي متعادلي داشته باشيد. بياموزيد که بدون احساس بي کسي، تنها بمانيد و در عالم تجرد شاد باشيد

5 ) اگر قصد داريد حسادت کسي را برانگيزيد. خود را درگير چنين ازدواجي نکنيد! به جاي آن به مطالعه کتابهاي روانشناسي و يا مشورت با روانکاو بپردازيد و تا از نظر احساسي به بلوغ برسيد. تا زماني که به بلوغ فکري نرسيده ايد با هيچ کس ازدواج نکنيد. شما بايد رفتارهاي بزرگسالان را فرا بگيريد و بتوانيد با مهارت از صدمه ديدن خود جلوگيري کنيد.از طريق مشاوره يا شرکت در کلاسهاي مربوطه، بياموزيد که به جاي رفتارهاي شديد و خصمانه، مشکلات را به طور دوستانه و با گفتگو حل کنيد.

6) ازدواج براي به دست آوردن عزت نفس. با مشاوره و مطالعه روانشناسي، با افکار مثبت، عزت نفس خود را افزايش دهيد. تا زماني که از خودتان مطمئن نشده و با خود روراست و راحت نيستيد، ازدواج نکنيد. در آن زمان هم کسي را انتخاب کنيد که با شما سازگار باشد و شما از روي کمبود عاطفي به دنبالش نرفته باشيد.

7) چون همه ازدواج کرده اند...با مطالعه و مشاوره به بلوغ بيشتري دست يابيد و تا زماني که شخص مناسب و مورد علاقه خود را پيدا نکرده ايد ازدواج نکنيد.

8 ) ازدواج با کسي که با او آشنا هستيد و با وجودي که رابطه شما خسته کننده و فاقد جذابيت است، به دليل بالا رفتن سن و يا اينکه تصور ميکنيد شخص مناسبتري پيدا نميکنيد، به زندگي مشترک فکر ميکنيد. با يک فرد آگاه و دنيا ديده و يا يک روان کاو مشورت کنيد و ماجراي خودتان را برايش تعريف کنيد تا بدانيد واقعا تا چه حد با اين شخص سازگار هستيد. تا زماني که کاملا از توافق بينابين و امکان ايجاد يک ازدواج موفق مطمئن نشده ايد، ازدواج نکنيد. اگر شخصي که در زندگي شما وجود دارد چندان با شما سازگاري ندارد، وقت هيچ کدامتان را تلف نکنيد و به دنبال شخصي مناسب باشيد.

9 ) اگر زمان کافي با يکديگر نگذرانده ايد و نميدانيد که با هم توافق داريد يا خير. اگر شخص مورد نظر، زمان کافي براي پرداختن به اين رابطه ندارد و آنرا در اولويتهاي خود قرار نميدهد، موضوع را با او درميان بگذاريد و ببينيد که ميتوانيد به يک توافق دو جانبه برسيد يا خير. اگر به تازگي با شخصي آشنا شده ايد، مدتي به خودتان زمان بدهيد تا يکديگر را بشناسيد. اگر اين شخص از شما دور است و شما بيشتر از نامه، تلفن و اي• ميل استفاده ميکنيد، تا زماني که يکديگر را از نزديک نشناخته ايد و اين رابطه محکم نشده است، تن به ازدواج ندهيد.

10 ) هنگامي که مدت زيادي از جدايي يا بيوه شدن يکي يا هردو شما نگذشته است. به جاي عجله در ازدواج، بيشتر با يکديگر معاشرت کنيد و درک کنيد که به خاطر شرايط خاص احساسي خودتان يا طرف مقابل، اين آشنايي ممکن است در هر لحظه به پايان برسد. زيرا هنگامي که رنج جدايي از شريک قبلي التيام يافت، هر يک از شما ممکن است متوجه ناهماهنگيها و ناسازگاريهايي شويد که ديگر تمايلي به ادامه رابطه نداشته باشيد.

11 ) اگر يک نفر يا هردو شما از مشکلات حاد رواني يا شخصيتي رنج ميبريد. با يک روانشناس به درمان خود بپردازيد و اگر طرف مقابل شما مشکل دارد، با او نزد مشاور خانواده يا روان کاو برويد و بر قضاوت اين افراد مبني بر امکان پذير بودن رابطه، اعتماد کنيد. اگر شخص مورد نظر شما اعتياد دارد، انگيزه اي براي درمان شدن ندارد يا سوءاستفاده گر است، به کمک روانکاو يا مشاور به سرعت به رابطه خاتمه دهيد.

12 ) اگر يک يا هردو شما به رفتارهاي خشن تمايل داريد يا داراي سابقه خشونت جسمي، جنسي يا کودک آزاري هستيد. اگر اين سابقه و تمايل در خود شما وجود دارد، به سرعت به دنبال درمان خود باشيد و در باره اين تمايلات خود براي او بگوييد تا درمان شما را در اولويت قرار دهد.

13 ) اگر اين شما هستيد که قرباني خشونت شده ايد هم بايد براي کمک به خود با يک روانپزشک مشورت کنيد و تا زماني که بتوانيد از سلطه شريک خشونت طلب خود آزاد شويد، تحت درمان و احتمالا مراقبت مراجع قانوني باقي بمانيد.
منبع:همدردي نت

سلام
بنا به فرمایشات اساتید:
در انتخاب فرد مناسب برای ازدواج زیاد آرمان گرایانه فکر نکنید و فرصت های مناسب رو از دست ندهید.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم.
دوست گرامی جناب سادات
لطفا در مورد بند 3 ( هنگامي که در معاشرت با جنس مخالف بي تجربه هستيد ) کمی توضیح دهید.
منظور شما این است که با دخترها دوست شویم قبل از ازدواج؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! :Narahat:
والعاقبت لاهل التقوا والیقین
سایه ی حضرت آقا مستدام
یا علی

saeed2725;67483 نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم.
دوست گرامی جناب سادات
لطفا در مورد بند 3 ( هنگامي که در معاشرت با جنس مخالف بي تجربه هستيد ) کمی توضیح دهید.
منظور شما این است که با دخترها دوست شویم قبل از ازدواج؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! :narahat:
والعاقبت لاهل التقوا والیقین
سایه ی حضرت آقا مستدام
یا علی

با سلام.

خير منظور دوستي با جنس مخالف نيست. منظور معاشرت هاي ساده و هدفمند آن هم در مجمع هاي علمي، فرهنگي ، مذهبي و يا حتي جمع اقوام و آشنايان است.

سادات;67487 نوشت:

خير منظور دوستي با جنس مخالف نيست. منظور معاشرت هاي ساده و هدفمند آن هم در مجمع هاي علمي، فرهنگي ، مذهبي و يا حتي جمع اقوام و آشنايان است.

سلام و درود:Gol:

به همین دلیل هستش که بنده در پاسخ به کسانیکه ایراد می گیرن به اختلاط در دانشگاه:Cheshmak:

عرض می کنم که حوزه هم باید مختلط بشه:Khandidan!:

دوستان هرکس اومد دانشگاه قدمش روی چشم:khandeh!:
مجمع هم داریم:Cheshmak:

ولی از ما گفتن :Cheshmak: آقایون اینجور جاها خودشون رو لو نمی دن:Cheshmak:

یا علی

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم.
دوست گرامی جناب سادات
بر اساس فتوای مراجع هرگونه تماس غیر ضروری با " جنس مکمل" درست نیست. حال اینکه به نظر شما بیاییم " هدفمند و ساده " در جهت شناخت جنس مکمل ارتباط برقرار کنیم درست است؟؟!!!! چرا خودمان را گول میزنیم ؟؟!!!
شما کمی در جمع های دانشجویی اعم از مذهبی (بچه های بسیج مثل خودم) و علمی و فرهنگی قرار بگیرید و ببینید آیا واقعا ارتباط ها صحیح است؟؟!! بهتر است واقع بین باشیم نه آرمان گرا و شعار دهنده.
محض اطلاع عرض میکنم که ما در جمع های مذهبی دانشگاه هایمان مورد اخلاقی داریم چه برسد جمع های دیگر...
یادمان نرود حضرت علی (ع) از ترس گناه به زنان جوان سلام نمیکردند
یادمان نرود حضرت علی (ع) به مردم کوفه فرمود وای بر شما چه شده است که زنانتان در بازار در کنار مردها قدم بر میدارند....
یادمان نرود حضرت امام خمینی (ره) در جواب سوال عروس خود که پرسیده بودند لازم است به برادر شوهر خود سلام کنم؟؟ امام فرمودند خیر لزومی ندارد...
خودمان را گول نزنیم... خود را گول زدیم ، خدا را چه؟؟
سایه ی حضرت آقا مستدام
والعاقبت لاهل التقوا والیقین
یا علی

نقل قول:
ر اساس فتوای مراجع هرگونه تماس غیر ضروری با " جنس مکمل" درست نیست. حال اینکه به نظر شما بیاییم " هدفمند و ساده " در جهت شناخت جنس مکمل ارتباط برقرار کنیم درست است؟؟!!!! چرا خودمان را گول میزنیم ؟؟!!!
شما کمی در جمع های دانشجویی اعم از مذهبی (بچه های بسیج مثل خودم) و علمی و فرهنگی قرار بگیرید و ببینید آیا واقعا ارتباط ها صحیح است؟؟!! بهتر است واقع بین باشیم نه آرمان گرا و شعار دهنده.

و عليكم السلام.
برادر بزگوار شما منظور من را خوب متوجه نشديد. منظور من از ارتباط هدفمند يعني ارتباطي كه جنبه صحيح داشته باشد. مثلا در يك جمع علمي يا يك گروه علمي كه قرار است با مشورت هم روي يك پروژه يا تحقيق كار شود مسلما نظرات خانمها و آقايان تفاوتهايي دارد و نياز به مشورت دو طرف مي باشد.
يا در يك جمع مذهبي مثلا قرار است يك گروه خيريه تشكيل شود و نياز به مشاركت دو طرف است.
يا حتي در همين مجمع بسيج نياز به همفكري خواهران و برادران براي يك مراسم يا راهپيمايي و جلوگيري از آشوب و اغتشاش يا ساير مسائل مي باشد خب اگر مشكلي براي خواهران پيش بيايد كه نياز به كمك برادران باشد آيا حق ندارند با آنها صحبت كنند صرفا به خاطر اينكه ارتباط با جنس مخالف حرام است!!! اگر مورد تهاجم يا بي حرمتي قرار بگيرند بايد برادران ساكت باشند چون حق هيچ گونه صحبتي با نامحرم ندارند؟!!!
در 8 سال دفاع مقدس اين همه خواهر بسيجي آزاده و شهيد و جانباز ... از كجا آمدند يعني چون زن بودند و ارتباط با آنها حرام بود نبايد در جبهه هاي نبرد يا در پشت خط مقدم خدمت مي كردند؟!!!

البته اين را قبول دارم كه متاسفانه در برخي موارد اين ارتباظات و همفكري ها از مسير درست خارج ميشود اما نبايد اين مسئله را تعميم داد.
به هر حال جوانان شيعه و مومن در همه جا رعايت اين مسائل را خواهند كرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم.
دوست گرامی جناب سادات
1-در مسائلی مثل درگیری اغتشاش آشوب و یا خدای نکرده تعرض به خانمی ، خب قطعا ما هستیم که دخالت میکنیم و خانم ها نقشی ندارند.
2-بقیه ی "توجیهات" حضرتعالی را هم قبول ندارم. رشته ی دانشگاهی بنده الحمد لله طوری هست که دختر ندارد.البته موقع انتخاب رشته به 2 دلیل ( علاقه به این رشته و نبود دختر در این رشته) این رشته را انتخاب کردم ولی هم دانشکده ای هایم که مهندسی کامپیوتر یا برق میخوانند را میبینم که حتی بهترین آنها هم به دلیل "همکلاسی بودن با دخترها و مجمع های نا مناسب" یا به قول شما " مجمع هایی که روابط علمی و اجتماعی صحیح و هدفمند" دارند ، دچار مشکل شدند و حتی یکی از این دوستان تا مرز خودکشی پیش رفت. حرفهای شما در دنیایی شبیه دوران حکومت آقا امام زمان (عج) (منظور مدینه ی فاضله است که همه انسانها با نیت پاک و خالص فعالیت کنند و علیه السلام باشند ) متجلی خواهد شد و نه در اوضاع کنونی کشور و مخصوصا تهران.ما 2 دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق داشتیم که خانم متاهل بود و آقا مجرد ولی پس کار بر روی یک پروژه، مخ خانم توسط همکارشون زده شد و از همسرشون جداشدند. در زنگیشون هم هیچ مشکلی نداشتند که بخواهیم بگوییم ناسازگاری یا نارضایتی داشتند.از این دست اتفاقات یا شبیه اینها کم نداریم.
اما در مورد بعضی مسائل خاص،به نظر بنده وقتی "ضرورتی" نیست که یک خانم یک کاری را انجام دهد و یا یک آقا میتواند آن کار را انجام دهد، چه الزامی است که آن خانم دخالت کند؟؟
شما فیلم لحظه ی صحبت امام خامنه ای(روحی له فدا) با هنرمندان خانم سریال های ماه رمضان را یک بار ببینید. برخورد حضرت آقا بسیار زیبا بود.
در ضمن، فلسفه ی اینکه در روایات داریم (قریب به مضمون، جمله ی دقیق یادم نیست) : زن اگر نمازش در اتاقش باشد و بخواند با ارزش تر است اگر به مسجد برود و بخواند، چیست؟؟ منظور و هدف چیست؟؟
هرچه محفوظ تر=»پاکتر=»بهتر!
یادمان نرود که همسایه ی حضرت زهرا (س) (یا حضرت زینب(س) بنابر روایات مختلف) گفته بودند من بعد از چند سال زندگی در همسایگی ایشان حجم بدن ایشان را ندیدم.
اگر الگویمان حضرت زهرا (س) است باید اینگونه بود. در جامعه ی کنونی نمیتوان طوری رفتار کرد که حجم بدن نمایان نشود ولی میتوان از ارتباطات غیر ضروری خودداری کرد.
التماس دعا
والعاقبت لاهل التقوا و الیقین
سایه ی امام خامنه ای مستدام
یا علی

saeed2725;69019 نوشت:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم.
دوست گرامی جناب سادات
1-در مسائلی مثل درگیری اغتشاش آشوب و یا خدای نکرده تعرض به خانمی ، خب قطعا ما هستیم که دخالت میکنیم و خانم ها نقشی ندارند.
2-بقیه ی "توجیهات" حضرتعالی را هم قبول ندارم. رشته ی دانشگاهی بنده الحمد لله طوری هست که دختر ندارد.البته موقع انتخاب رشته به 2 دلیل ( علاقه به این رشته و نبود دختر در این رشته) این رشته را انتخاب کردم ولی هم دانشکده ای هایم که مهندسی کامپیوتر یا برق میخوانند را میبینم که حتی بهترین آنها هم به دلیل "همکلاسی بودن با دخترها و مجمع های نا مناسب" یا به قول شما " مجمع هایی که روابط علمی و اجتماعی صحیح و هدفمند" دارند ، دچار مشکل شدند و حتی یکی از این دوستان تا مرز خودکشی پیش رفت. حرفهای شما در دنیایی شبیه دوران حکومت آقا امام زمان (عج) (منظور مدینه ی فاضله است که همه انسانها با نیت پاک و خالص فعالیت کنند و علیه السلام باشند ) متجلی خواهد شد و نه در اوضاع کنونی کشور و مخصوصا تهران.ما 2 دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق داشتیم که خانم متاهل بود و آقا مجرد ولی پس کار بر روی یک پروژه، مخ خانم توسط همکارشون زده شد و از همسرشون جداشدند. در زنگیشون هم هیچ مشکلی نداشتند که بخواهیم بگوییم ناسازگاری یا نارضایتی داشتند.از این دست اتفاقات یا شبیه اینها کم نداریم.
اما در مورد بعضی مسائل خاص،به نظر بنده وقتی "ضرورتی" نیست که یک خانم یک کاری را انجام دهد و یا یک آقا میتواند آن کار را انجام دهد، چه الزامی است که آن خانم دخالت کند؟؟
شما فیلم لحظه ی صحبت امام خامنه ای(روحی له فدا) با هنرمندان خانم سریال های ماه رمضان را یک بار ببینید. برخورد حضرت آقا بسیار زیبا بود.
در ضمن، فلسفه ی اینکه در روایات داریم (قریب به مضمون، جمله ی دقیق یادم نیست) : زن اگر نمازش در اتاقش باشد و بخواند با ارزش تر است اگر به مسجد برود و بخواند، چیست؟؟ منظور و هدف چیست؟؟
هرچه محفوظ تر=»پاکتر=»بهتر!
یادمان نرود که همسایه ی حضرت زهرا (س) (یا حضرت زینب(س) بنابر روایات مختلف) گفته بودند من بعد از چند سال زندگی در همسایگی ایشان حجم بدن ایشان را ندیدم.
اگر الگویمان حضرت زهرا (س) است باید اینگونه بود. در جامعه ی کنونی نمیتوان طوری رفتار کرد که حجم بدن نمایان نشود ولی میتوان از ارتباطات غیر ضروری خودداری کرد.
التماس دعا
والعاقبت لاهل التقوا و الیقین
سایه ی امام خامنه ای مستدام
یا علی


و عليكم السلام.

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا.

تا زماني که شخص مناسب را پيدا نکرده ايد ازدواج نکنيد.

اين معيارا وملاكايي كه شما ميگىد خيلي ارمان گرایانه نیستن؟
اینکه میگید تا زمانی که سنتون بالا نرفته ازدواج نکنید اخه نمیگید اگه سن مخصوصا برای خانوما بالا رفت خب مجبور میشن از یه سری معیاراشون دست بردارن تا بیشتر از این سنشون بالا نره
من خودم الان 21 سالمه ونیازی به ازدواج در خودم حس نمیکنم واز زندگی مجردی هم لذت میبرم اما اگر موقعیت مناسبی رو برای ازدواج داشته باشم فک میکنم باید از دست نداد
در ضمن میخواستم منبع مطالبی که عرض کردید رو بدونم؟

بند
3
9
10
ازنظر مذهبی لنگ می زند

موضوع قفل شده است