تفاوت دختران بزک کرده با دختران با حجاب.....حتمااااااااااااا بخوانید

تب‌های اولیه

6 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
تفاوت دختران بزک کرده با دختران با حجاب.....حتمااااااااااااا بخوانید

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى سیاهى چادرم، دل مردهایى که چشمشان به دنبال خوش‏رنگ‏ترین زن‏هاست را مى‏زند.

نمى‏دانید چقدر لذت‏بخش است وقتى وارد مغازه‏اى مى‏شوم و مى‏پرسم: آقا! اینا قیمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمى‏دهد؛ دوباره مى‏پرسم: آقا! اینا چنده؟ فروشنده که محو موهاى مش‏کرده زن دیگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمى‏بیند. باز هم سؤالم بى‏جواب مى‏ماند و من، خوشحال، از مغازه بیرون مى‏آیم.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى مردهایى که به خیابان مى‏آیند تا لذت ببرند، ذره‏اى به تو محل نمى‏گذارند.

مى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خیابان قدم مى‏زنید؛ در حالى که دغدغه این را ندارید که شاید گوشه‏اى از زیبایى‏هاتان، پاک شده باشد و مجبور نیستید خود را با دلهره، به نزدیک‏ترین محل امن برسانید تا هر چه زودتر، زیبایى خود را کنترل کنید؛ زیبایى از دست رفته‏تان را به صورتتان باز گردانید و خود را جبران کنید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاک و افکار پلید مردان شهرتان نیستید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى کرم قلاب ماهى‏گیرى شیطان براى به دام انداختن مردان شهر نیستید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى مى‏بینى که مى‏توانى اطاعت خدایت را بکنى؛ نه هوایت را.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد وقتى در خیابان راه مى‏روید؛ در حالى که یک عروسک متحرک نیستید؛ یک انسان رهگذرید.

نمى‏دانید؛ واقعاً نمى‏دانید چه لذتى دارد این حجاب! خدایا! لذتم مدام باد

----------------------------------------------------------------------------------------------------

شب معراج زنانی از زنان امتم را دیدم که سخت در عذاب بودند.زنی را دیدم که با موی جلوی سر او را به دیوار جهنم آویزان کرده بودندو مغزش از شدت عذاب در حال جوشیدن بود آن زن از امتم بود که موی جلوی سر خود را از نامحرم حفظ نمی کرد. (بحار الانوار. ج 103)

پیامبر گرامی اسلام فرمودند: شب معراج زنانی از زنان امتم را دیدم که سخت در عذاب بودند.زنی را دیدم که دارد گوشت بدن خود را می خورد و از زیرش اتش میزند بیرون. و او زنی بود که بدن خود را برای مردان غیر شوهرش آرایش می کرد وعشوه گری و طنازی می کرد . )بحار الانوار. ج 103)

خیلی زیبا و جالب بود :kaf:
من رو یاد این شعر انداخت

اگر لذت ترک لذت بدانی
دگر لذت نفس ، لذت ندانی:Gol:

:Sham:در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود کاین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد.

حافظ:Gol:

کلیپی جالب از مصاحبه با دختران بد حجاب و جواب انها توسط کارشناسان(ویژه موبایل) کلیپی جالب از مصاحبه با دختران بد حجاب و جواب انها توسط کارشناسان + سخنرانی رحیم پور در ابتدای ان(ویژه موبایل)
سلام
در این کلیپ که بسیار به درد دختران بد حجاب می خورد! ابتدا اقای رحیم پور مسائل جالبی رو بیان می کند و سپس مصاحبه ای جالب با دختران بد حجاب و دادن جواب انها توسط کارشناسان
پیشنهاد می کنم حتمی ببینید
این کلیپ ویژه موبایل است

لینک دانلود:
http://www.divshare.com/download/7798596-9e8
اگر موفق نشديد از لينك بالا بگيرد از لينك پايين بگيريد.
http://vorojax.parsaspace.com/hejab2.zip
اگر موفق نشديد از لينك بالا بگيرد از لينك پايين بگيريد.
http://vorojaxx.persiangig.com/video/hejab2.3gp

چرا حجاب برتر چادر است؟چرا رنگ تیره؟
حجاب امري ظاهري و عمل به اين امرظاهري برخاسته از اعتقاداتو باورهاي دروني افراد است، پوشش ظاهري افراد به ويژه زنان را حجاب مي‎گويند، كهمانع از نگاه نامحرم به آنان مي‎شود. و امّا عفاف نوعي حجاب دروني است كه انسان رااز گناه باز مي‎دارد. حفظ چشم، گوش، قلب و تمامي اعضاء و جوارح از هرگونه خطا وگناه عفاف است كه حاصل اين عفت و حجاب دروني، پوشش يا حجاب بيروني است. به تعبيريلطيف‎تر؛ حجاب ميوه عفاف است و عفاف ريشه حجاب.
برخي افراد ممكن است حجاب ظاهريداشته باشند، ولي عفاف و طهارت باطني را در خويش ايجاد نكرده باشند. اين گروه ازحجاب تنها پوسته ظاهري بي‎معنا دارند، و از سوي ديگر كساني كه ادعاي عفاف كرده و باتعابيري همچون؛
[=B Titr]من قلب پاكي دارم[=B Titr]،
[=B Titr]خدا با قلبها كار دارد[=B Titr]،
[=B Titr]آدم بايد چشمش پاك باشد[=B Titr]و...
بايد در قاموس انديشه خود نكته‎اي اساسي را بنگارند و آن اين است كه مگرمي‎توان رابطه بين ظاهر و باطن را ناديده انگاشت. ظاهر هم نشانه باطن است؛ چرا كهرنگ رخسار خبر مي‎دهد از سر درون. درون پاك، بيروني پاك مي‎پروراند و متانت درسلوك و رفتار ظاهري و سنگيني در انتخاب و پوشش از عفاف دروني خبر مي‎دهد.
[=B Titr][=Calibri]بر اساس تحقیقات بسیار انجام شده سلامتی روانی و امنیت اجتماعی افرادی که در مصونیت حجاب صحیح بوده اند بیش از سایر افراد حفظ گردیده است.چه بسا ریشه بسیاری از بزهکاری های اجتماعی با رعایت اصول آیین دینی ما برطرف می گردد. [=B Titr][=Calibri]
[=B Titr]
[=B Titr]حضرت علي ـ عليه السّلام ـ در بيان نقش پوشش كامل به عنوان حفظ ارزش و احترام زن[=B Titr]مي[=B Titr]‎[=B Titr]فرمايد: فانّ شدّه الحجاب ابقي عليهنّ؛ همانا حجاب و پوشش كامل زنان را سالم[=B Titr]‎[=B Titr]تر[=B Titr]و پاك[=B Titr]‎[=B Titr]تر نگاه خواهد داشت[=B Titr][=Calibri].
از نظر غرب و فرهنگ غربى، يكى از ارزش‏هايى كه براى زن متصور است، اين است كه باوجود خود و با شخصيت خود، وسايل التذاذ و بهره‏مندى ديگران را فراهم آورد؛ لذا وقتىما بر اساس فرهنگ اسلامى اعلام مى‏كنيم كه اسلام براى معاشرت زن و مرد، محدوديتىقائل شده و معاشرت بى‏قيد و شرط زن و مرد را جايز ندانسته، ما را متهم مى‏كنند كهشما به زن اهانت مى‏كنيد؛ در حالى كه اهانت آن چيزى است كه در فرهنگ غرب نسبت بهشخصيت زن ديده مى‏شود

در قرآن و احادیث برای تأمین حجاب واجب زنان، از چند نوع پوشش خاص، نام برده شده است که دو نوع معروف آن «خمار» و «جلباب» است.

الف) خمار
وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى جُیُوبِهِنَّ؛ زنان باید سر، سینه، و دوش خود را با مقنعه بپوشانند.
خُمُر جمع خمار، و مراد از آن پوشش مخصوص سر و اطراف سر بانوان، مثل مقنعه است. در بعضی تفاسیر، در ذیل آیه ی شریفه، از عایشه نقل شده است:
زنانی بهتر از زنان انصار ندیدم. وقتی این آیه ی شریفه نازل شد، هر یک از آنها به سمت لباس‎های مخصوص خود رفتند و از آن تکه‎ای جدا کردند و خمار و مقنعه‎ای مشکی پوشیدند، گویی بالای سر آنها کلاغ نشسته است.
از قضیه‎ی ذکر شده استفاده می‎شود که رنگ خمار و مقنعه در زمان صدور آیه، مشکی بوده است. برای این قضیه، از کتاب های لغت نیز می‎توان مؤیداتی ذکر کرد؛ مثلاً از بعضی کتاب های لغت، استفاده می‎شود در ریشه ی لغوی خمار (خ ـ م ـ ر) سیاهی اخذ شده است. به مشروبات الکلی نیز از آن جهت «خمر» اطلاق می‎گردد که باعث سیاهی و تیره‎گی عقل انسان می‎گردد. مخفی نماند که در آیه ی شریفه ی خمار، نکات تفسیری و ادبی و لغوی فراوانی وجود دارد که مقاله ی مستقلی را می‎طلبد.
رنگ سیاه به دلیل دافعه ای که در آن مشهود است بیننده را از خود دفع می نماید و این خود مقصود از حجاب را (که عدم جلب توجه دیگران است )بیشتر می نمایاند.

ب) جلباب
یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِکَ أَدْنى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِیماً؛ ای پیغمبر به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویش را به چادر فروپوشند؛ که این کار برای این که آنها به عفت و حریت شناخته شوند، تا از تعرّض و جسارت هوس‎رانان آزار نکشند، بر آنان بسیار بهتر است و خدا در حق خلق آمرزنده و مهربان است.
[=B Titr]جلباب به معنای پوشش گسترده و فراگیر تمام بدن است، که زنان بر روی لباس‎های دیگر می‎پوشند؛ امروزه در زبان فارسی به چنین پوششی چادر گفته می‎شود.
[=B Titr]

[=B Titr]الگوی حجاب حضرت زهرا(س):

در تاریخ نقل شده است که حضرت فاطمه ی زهرا(س) وقتی میخواستند به بیرون منزل و نزد پیامبر اکرم(ص) بروند، از پوششهای خاصی، مثل جلباب (چادر) و برقع (روپوش صورت) استفاده میکردند؛ علاوه بر این، یکی از حوادثی که بیانگر مقدار حجاب حضرت فاطمه ی زهرا(س) در بیرون منزل و در مواجهه با نامحرم است، آمدن ایشان به مسجد برای دفاع از قضیه ی فدک است. در داستان غمانگیز غصب فدک آمده است: وقتی ابوبکر و عمر تصمیم گرفتند که حضرت را از فدک محروم نمایند حضرت زهرا (س) هنگام خروج از منزل مقنعه را محکم بر سر بستند و جلباب و چادر را، به گونه ای که تمام بدن آن حضرت را می پوشاند و گوشه های آن به زمین می رسید، به تن کردند و به همراه گروهی از نزدیکان و زنان قوم خود به سوی مسجد حرکت نمودند.



موضوع قفل شده است