دعای تسخیر حیوانات

تب‌های اولیه

6 پستها / 0 جدید
آخرین ارسال
دعای تسخیر حیوانات

بسم الله الرحمن الرحیم
جزی الله عنا محمدا ما هو اهله


با سلام...من خیلی دنبال دعای تسخیر کردن حیوانات گشتم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم...اگه دوستان دعایی بلدن که میشه بوسلیه ی اون حیوانی را رام کرد و یا به تسخیر خود در آورد،ممنون میشم اگه با سند و منبعش هم ذکرش کنن...یا الله،فی امان الله

با نام الله



کارشناس بحث: استاد پیام

براساس نظام عمومي جهان، انسان توانايي دارد به استخراج معادن و تغييرشکل مواد اقدام کند و به اصلاح گياهان و اصلاح نژاد حيوانات نيز بپردازد و حتي برخي حيوانات را تحت تعليم و فرمان خود در آورد. اين توانمندي براي انسان اعم از مومن و کافر در قرآن مجيد تاييد شده «و سخر لکم ما في السموات و ما في الارض»؛ و آن چه را در آسمانها و آنچه را در زمين است به سود شما رام کرد (جاثيه ، آيه 12). و در اين جهت به هر ميزان تلاش انسان بيشتر باشد و از راهکارهاي دقيق تر و علمي تر استفاده کند.
موفقيت هاي بيشتري کسب خواهد کرد. از اين واقعيت به عنوان سنت الهي «امداد» تعبير شده است. «کلما نمد هولآء و هولاء من عطاء ربک و ما کان عطاء ربک محظورا»؛َما هر دو گروه (دنياطلب و آخرت طلب) را از عطاي پروردگارت مدد مي بخشيم، و عطاي پروردگارت (از کسي) منع نشده است (اسراء آيه 20) ولايت تکويني؛ علاوه بر روش عادي و طبيعي براي تحت فرمان در آوردن حيوانات که براي مؤمن و کافر امکان پذير است .
تصرف در موجودات با بهره مندي از مقام معنوي و ارتباط با عالم غيب و لطف ويژه خداوند براي مؤمنان نيز امکان دارد. چنان که حضرت سليمان با حيوانات سخن مي گفتند و آنان را به خدمت مي گرفتند. و درباره امام موسي بن جعفر(عليهما السلام) در مجلس هارون الرشيد روايت شده ، که امام(عليه السلام) دستور دادند و نقش شير روي پرده به صورت حيوان زنده شد و آن مرد مسخره کننده را بلعيد. (ر.ک شيخ صدوق. عيون اخبار الرضا ج 2 ص 9)

وَ الَّذِى خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كلَُّهَا وَ جَعَلَ لَكمُ مِّنَ الْفُلْكِ وَ الْأَنْعَامِ مَا تَرْكَبُون‏
لِتَسْتَوُاْ عَلىَ‏ ظُهُورِهِ ثُمَّ تَذْكُرُواْ نِعْمَةَ رَبِّكُمْ إِذَا اسْتَوَيْتُمْ عَلَيْهِ وَ تَقُولُواْ سُبْحَانَ الَّذِى سَخَّرَ لَنَا هَاذَا وَ مَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ(12و13زخرف )

و آن كه همه جفتها را بيافريد. و برايتان از كشتيها و چارپايان مركبها ساخت كه سوار شويد
و چون بر پشت آنها قرار گرفتيد، نعمت پروردگارتان را ياد كنيد و بگوييد: منزه است آن كس كه اينها را رام ما كرد و گرنه ما را توان آن نبود.

در اين آيات دو هدف براى آفرينش اين مركبهاى دريايى و صحرايى بيان شده: نخست يادآورى نعمتهاى پروردگار به هنگام استقرار بر آنها، و ديگر منزه شمردن خداوندى كه اينها را مسخر فرمان انسان ساخته، كشتيها را چنان آفريده كه بتواند سينه امواج را بشكافد و به سوى مقصد حركت كند، و چهارپايان را رام و تسليم در برابر انسان قرار داده است.
مقرنين از ماده اقران به معنى قدرت و توانايى داشتن بر چيزى است، بعضى از ارباب لغت نيز گفته‏اند به معنى ضبط كردن و نگهدارى چيزى مى‏باشد، و در اصل به معنى قرين چيزى واقع شدن بوده كه لازمه آن توانايى بر نگهدارى و ضبط آن است .
بنا بر اين جمله و ما كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ مفهومش اين است كه اگر لطف پروردگار و مواهب او نبود ما هرگز توانايى بر ضبط و نگهدارى اين مركبها نداشتيم، بادهاى مخالف كشتيها را دائما واژگون مى‏ساخت، و ما را از رسيدن به ساحل نجات باز مى‏داشت، و اين حيوانات نيرومند كه قدرت آنها به مراتب از انسان بيشتر است اگر روح تسليم بر آنها حاكم نمى‏شد هرگز انسان نمى‏توانست حتى نزديك آنها برود، به همين دليل گهگاهى كه يكى از اين حيوانات خشمگين شده، روح تسليم را از دست مى‏دهند مبدل به موجودات خطرناكى مى‏گردند كه چندين نفر قدرت مقابله با آنها را ندارد، در صورتى كه در حال دعاى ممكن است دهها يا صدها راس از آنها را به ريسمانى ببندند و دست بچه‏اى بسپارند تا برد هر جا كه خاطر خواه او است.
گويى خداوند با اين حالات استثنايى چهارپايان مى‏خواهد نعمت حال عادى آنها را روشن سازد.

ضمنا فصلی درکتاب شریف بحارالانوار به عنوان العوذات الجامعه ج92ص45وجود دارد که روایاتی دراین مورد دارد.

موضوع قفل شده است